08:21 06.12.2023

У Києві на протиожеледних роботах зайнято понад 300 одиниць спецтехніки

1 хв читати
У Києві на протиожеледних роботах зайнято понад 300 одиниць спецтехніки

У Києві для ліквідації наслідків негоди працюють близько 300 одиниць спецтехніки та понад 3 тис. комунальників, повідомляє телеграм-канал Київської міської державної адміністрації в середу вранці.

"Дороги та тротуари Києва обробляють протиожеледними засобами 279 одиниць спецтехніки та 482 фахівці у складі 62 бригад із ручного прибирання "Київавтодору"", - йдеться в повідомленні.

На прибиранні прибудинкових територій і дворів зайнято понад 3300 працівників керуючих компаній і 13 одиниць техніки, парки та зелені зони розчищають 277 працівників і 9 одиниць техніки.

Як інформує Київська міська військова адміністрація, станом на 7:00 6 грудня, погодні умови не призвели до надзвичайних ситуацій у столиці, ситуація контрольована. Система життєзабезпечення міста працює в штатному режимі та забезпечує нормальні умови життєдіяльності населення.

Відключень електроенергії не було; споживання електроенергії без обмежень; пасажирський транспорт працює за штатним графіком; рух вулицями в Києві відбувається в штатному режимі; підготовлено пункти обігріву.

Так само повідомляється, що за прогнозом "Укргідрометцентру" сьогодні, 6 грудня, у столиці хмарно з проясненнями, без опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 4-6° морозу; вдень 0-2° морозу.

 

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА