11:26 06.12.2023

Енергетики повернули світло всім постраждалим від негоди споживачам, з інших причин знеструмлено понад 400 населених пунктів

1 хв читати
Енергетики повернули світло всім постраждалим від негоди споживачам, з інших причин знеструмлено понад 400 населених пунктів

Енергетики відновили електропостачання в усіх населених пунктах, знеструмлених через негоду, тоді як унаслідок бойових дій і з технічних причин наразі знеструмлено 423 населені пункти, повідомило Міністерство енергетики.

Згідно з повідомленням у телеграм-каналі, обмеження електропостачання не застосовується в жодній з областей, планові відключення побутових споживачів також не передбачаються.

Щодо ситуації в регіонах, то через бойові дії в Донецькій області відключено 117 населених пунктів, у Запорізькій області - 63, у Сумській - 54, у Херсонській - 45, у Чернігівській - 17.

Аварійні ситуації сталися також у газотранспортному господарстві. На Львівщині через порушення правил проведення земляних робіт пошкоджено підземний розподільний газопровід низького тиску, унаслідок чого без газопостачання залишилися 98 абонентів. Міненерго зазначило, що витік газу ліквідовано, роботи з усунення наслідків тривають.

У Харківській області внаслідок бойових дій в одній з громад пошкоджено газопровід-ввід високого тиску. Без газопостачання залишився 621 абонент приватного сектору та котельня лікарні. Тривають аварійні роботи з відновлення газопостачання.

Як повідомлялося, на ранок вівторка через негоду та бойові дії без електропостачання залишилися 467 населених пунктів, із них саме через негоду на Львівщині було відключено 31.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА