18:39 15.12.2023

П'ятьох постраждалих від підриву гранат у сільраді на Закарпатті оперують - обладміністрація

2 хв читати

П'ятеро з 26 постраждалих унаслідок підриву гранат у приміщенні Керецьківської сільської ради Закарпатської області перебувають на операційному столі, решту тих, кого доправили у важкому стані, вже прооперовано, повідомив голова Закарпатської обласної адміністрації Віктор Микита.

"Щойно відвідав постраждалих, яких каретами швидкої допомоги доправили до Свалявської районної лікарні. Усі, хто потребував хірургічного втручання, уже прооперовані. П'ятьох людей ще оперують, їх доправили у важкому стані. Щодо них поки що інформації немає", - написав Микита в телеграм-каналі в п'ятницю ввечері.

За його словами, більшість отриманих поранень середнього ступеня тяжкості, життю людей не загрожують, лікарню забезпечено всім необхідним для надання професійної медичної допомоги. Усі постраждалі отримали необхідну медичну допомогу й перебувають під постійним наглядом лікарів.

"Менш ніж за 50 хвилин з моменту повідомлення про вибух усі постраждалі вже були в лікарні сусіднього району. Завдяки цьому врятовано життя наших людей", - зазначив Микита.

Як повідомлялося, семеро з 26 постраждалих унаслідок підриву гранат у Керецьківській сільраді потрапили до лікарні у важкому стані, а депутат сільради Сергій Батрин, який підірвав гранати, перебуває в реанімації.

Розпочато досудове розслідування щодо підриву гранат, яке кваліфіковано як терористичний акт і незаконне поводження з боєприпасами (ч. 2 ст. 258, ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України)".

За попередніми даними, 15 грудня 2023 року близько 12:00 на сесії сільської ради обговорювали питання ухвалення бюджету на 2024 рік. Під час засідання до зали увійшов депутат сільради Батрин і підірвав три гранати.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА