20:30 05.01.2024

Витримати цей рік означає витримати всю війну

1 хв читати
Витримати цей рік означає витримати всю війну

Президент України Володимир Зеленський заявив, що "витримати цей рік означає витримати всю війну".

"Витримати цей рік, значить, витримати всю цю війну. Важливий час, багато в чому вирішальний. Дякую всім, хто це усвідомлює, хто допомагає державі ставати сильнішою, а нашим воїнам мати змогу знищувати ворога", - сказав Зеленський у відеозверненні в п'ятницю.

Він відзначив черговий оборонний крок Німеччини для України. "Це ракети для ППО, це артилерія калібру 155, а також інші необхідні речі. Дякую. Дуже своєчасний пакет. Чекаємо таких кроків і від інших наших партнерів, зокрема Сполучених Штатів, щоб від цієї зими, як минулої, російський терор ні в чому не міг виграти", - сказав президент.

За його словами, "кожного дня, кожної ночі цього року нові жорсткі бойові зіткнення. Найбільш інтенсивні бої - Авдіївка, Мар'їнський напрямок, Бахмутський, Лиманський, Куп'янський".

Головний пріоритет нашої держави, сказав Зеленський, - "дати все необхідне для захисту України і для наших активних дій".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА