13:11 06.01.2024

Складні погодні умови очікуються на більшій частині України найближчими днями

2 хв читати
Складні погодні умови очікуються на більшій частині України найближчими днями

У південній частині України вночі 7 січня без опадів, удень дощ; температура вночі 2-7° тепла, вдень 5-10°, у Криму до 16° тепла; вітер східний, південно-східний, 7-12 м/с., повідомляє Укргідрометцентр.

У північних, Волинській і Рівненській областях подекуди невеликий сніг; температура протягом доби 7-12° морозу, у Чернігівській та Сумській областях подекуди 15-20° морозу.

На решті території складні погодні умови: дощ і мокрий сніг (удень у більшості центральних і Донецькій областях значні опади), ожеледиця, налипання мокрого снігу, хуртовина. Температура вночі та вдень від 1° тепла до 4° морозу.

Вітер північно-східний, 7-12 м/с, у західних і центральних областях пориви 15-20 м/с. На дорогах, крім півдня, ожеледиця.

У Києві 7 січня місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, 7-12 м/с. Температура протягом доби 8-10° морозу.

За даними Центральної геофізичної обсерваторії ім. Бориса Срезневського, в Києві 7 січня найвища температура вдень була 8,0° у 1975 р., найнижча вночі -29,7° у 1935 р.

8 січня у південній частині України сильний дощ із переходом у мокрий сніг, налипання мокрого снігу, ожеледиця, температура вночі та вдень 0-5° морозу; у східних і центральних областях сильний сніг, температура вночі та вдень 7-12° морозу (вночі на Харківщині до 16° морозу); в західних областях помірний, у північній частині подекуди невеликий сніг, температура вночі 11-16°, удень 8-13° морозу.

На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, північний, 7-12 м/с, у південних, центральних та східних областях пориви 15-20 м/с, хуртовини.

На Чернігівщині та Сумщині без опадів, температура вночі 20-25°, вдень 13-18° морозу.

У Києві 8 січня місцями невеликий сніг. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний, північний, 7-12 м/с. Температура вночі 12-14° морозу, вдень 9-11° морозу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА