09:31 16.01.2024

Чи під питанням підтримка України - цю тему обговорять учасники "Українського сніданку" в Давосі

1 хв читати

Фонд Віктора Пінчука та компанія EastOne 18 січня проведуть традиційний "Український сніданок" на полях Всесвітнього економічного форуму в Давосі на тему Stand With Ukraine?

Як зазначається у пресрелізі в ніч на вівторок, його спікерами стануть президент Польщі Анджей Дуда, прем'єр Хорватії Андрей Пленкович, міністри закордонних справ Великої Британії Девід Кемерон, Норвегії Еспен Барт Ейде, Польщі Радослав Сікорський та України Дмитро Кулеба, голова правління і виконавчий директор General Atlantic Білл Форд.

Крім того, серед промовців заявлені міністр оборони Нідерландів Кайса Оллонгрен, співзасновник та співголова правління The Carlyle Group Девід Рубенштейн, професор історії та світової політики Єльського університету Тімоті Снайдер і перший віцепрем'єр - міністр економіки України Юлія Свириденко.

Зазначається, що на ідею теми "Українського сніданку" в Давосі - Stand With Ukraine? - надихнула робота українського художника Микити Кадана, яку Пінчук придбав 24 квітня 2023 року на благодійному аукціоні "Української правди" на підтримку 93 бригади "Холодний Яр" (слова Stand With Ukraine написані вугіллям стільки разів, що їх уже складно розрізнити - ІФ-У).

"Український сніданок" (ланч) у Давосі, традиційний приватний захід, організований з нагоди щорічної зустрічі Всесвітнього економічного форуму (ВЕФ), відбувається щороку з 2005 року з метою просування України в міжнародний порядок денний та об'єднання українських і міжнародних лідерів.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Війська РФ увійшли на військову базу США в Нігері - ЗМІ

У Швеції почалися військові навчання НАТО, під час яких відпрацьовують перекидання американських підрозділів у Скандинавію

У Запоріжжі затримано адвоката за підозрою у збуті наркотичних засобів у місця позбавлення волі

Кулеба обговорив із Сікорським позитивну динаміку в українсько-польських відносинах

У Запорізькій області чиновникам Держспоживслужби, які організували побори місцевих фермерів, загрожує до 10 років в'язниці

В окупованому Бердянську ввечері прогримів вибух і почалася пожежа

Представники української культури важливі в поширенні у світі ідеї підтримки Глобального саміту миру

Кількість постраждалих у Дергачах зросла до 9 осіб

Житель села на Харківщині загинув унаслідок ворожого обстрілу - прокуратура

У результаті обстрілу Мемрика Донецької області загинуло двоє людей, зокрема дитина

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА