18:29 22.01.2024

Обстановка на сіверському та бахмутському напрямках залишається вкрай напруженою - Сирський

1 хв читати
Обстановка на сіверському та бахмутському напрямках залишається вкрай напруженою - Сирський

Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський відвідав бригади на сіверському та бахмутському напрямках Донецької області й заслухав оцінку обстановки та пропозиції командирів щодо подальшого ведення бойових дій, повідомляє пресслужба Сухопутних військ Збройних сил України.

"Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський із робочим візитом відвідав бригади на сіверському та бахмутському напрямках Донецької області", - йдеться в повідомленні Сухопутних військ у телеграм-каналі в понеділок.

"Обстановка залишається вкрай напруженою та характеризується інтенсивним застосуванням противником вогню артилерії, мінометів, ударних дронів і веденням штурмових дій", - наводить пресслужба слова Сирського.

Як повідомляється, під час роботи командувач "заслухав командирів щодо висновків з оцінки обстановки та пропозиції щодо подальшого ведення бойових дій. Також на місцях були прийняті всі необхідні рішення для підвищення ефективності оборони та усунення проблемних питань".

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА