21:07 31.01.2024

Нуланд заявила, що американські керовані високоточні авіабомби скоро будуть на фронті

2 хв читати
Нуланд заявила, що американські керовані високоточні авіабомби скоро будуть на фронті

Заступниця державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд анонсувала швидке надходження в Україну на фронт керованих високоточних авіабомб малого діаметра (Small-Diameter Bomb).

"Ми продовжуємо надавати підтримку в сфері безпеки в усіх категоріях, включно з новими інвестиціями і новими системами озброєнь, такими як бомба малого діаметру, що перебуває на шляху до фронту, а також підтримуємо переродження українського оборонно-промислового комплексу і нашого власного, щоб гарантувати, що ми можемо продовжувати боротьбу з тими, хто хоче вкрасти нашу свободу", - сказала Нуланд на брифінгу в Києві ввечері.

Крім того, вона наголосила, що США також працюють разом із Україною над тим, щоб зміцнити клімат для міжнародних інвестицій і продовжити створення українських інституцій для боротьби з корупцією та витіснення тіньової економіки, щоб компанії могли приходити в країну та інвестувати в неї.

"Перемога України, очевидно, життєво важлива тут, в Україні, але вона також життєво важлива для свободи і безпеки всіх нас. І ми всі пишаємося тим, що підтримуємо Україну", - зазначила Нуланд.

Також заступниця державного секретаря зазначила, що цієї зими Україна стала більш сильною і стійкою, ніж тоді, коли вона приїжджала сюди минулої зими. За її словами, сьогодні в Києві вона мала можливість зустрітися з очільниками уряду, щоб обговорити подальший шлях у 2024 році.

Як повідомлялося, в Україну в середу, 31 січня, прибула заступниця державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок ударів по Харкову 2 людини загинули, ще 6 поранено

Удар по Одесі, за попередніми даними, здійснено "Іскандером" із касетною частиною - Плетенчук

Румунія передала ДБР одного з організаторів міжнародного наркосиндикату

У Слов'янську затримано шпигунку, яка передавала окупантам дані про понтонні переправи ЗСУ

Окупанти вдарили по цивільній інфраструктурі Харкова, кількість постраждалих уточнюється - Синєгубов

Герцогиня Единбурзька зустрілася із Зеленським у Києві й відвідала Ірпінь

У ХАРКОВІ ЧУТИ ВИБУХИ, МІСТО ПІД УДАРОМ АГРЕСОРА - МЕР ТЕРЕХОВ

На Чернігівщині перехоплено російський розвідувальний дрон - ССО

В Одеській області оголошено жалобу у зв'язку із загибеллю 5 людей

Зеленський: Віримо, що буде такий час, коли українські прикордонники працюватимуть спокійно на всіх ділянках нашого суверенного державного кордону

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА