00:10 01.02.2024

Нуланд обговорила з Єрмаком питання двостороннього співробітництва

1 хв читати
Нуланд обговорила з Єрмаком питання двостороннього співробітництва

Заступниця державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд і керівник Офісу президента України Андрій Єрмак провели зустріч, повідомляє пресслужба Офісу президента в середу ввечері.

Андрій Єрмак від імені президента України подякував за надану США оборонну та економічну допомогу і зазначив, що продовження комплексної підтримки є критично важливим для наближення перемоги нашої держави.

Він поінформував гостю про ситуацію на передовій та першочергові потреби Сил оборони в озброєнні та військовій техніці, а також наголосив на критичній важливості продовження оборонної допомоги з боку США.

Окремо було обговорено очікування від саміту НАТО, який відбудеться в липні 2024 року у Вашингтоні.

"Президент України та наші громадяни розраховують, що на саміті НАТО буде належно оцінено зусилля України на шляху євроатлантичної інтеграції та ухвалено історичні рішення щодо нашої держави", - зазначив керівник Єрмак.

Під час зустрічі також було відзначено прогрес у реалізації реформ у нашій країні та акцентовано на подальших пріоритетних кроках для їхнього втілення.

Як повідомлялося, в Україну в середу, 31 січня, прибула заступниця державного секретаря США з політичних питань Вікторія Нуланд.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ворог за ранок провів уже два невдалі штурми на о. Нестрига, продовжує атакувати Кринки, де ситуація залишається складною - Плетенчук

Україна стане членом НАТО після перемоги у війні - Зеленський

У Мінветеранів анонсували запуск Е-посвідчення для ветеранів у "Дії" через два місяці

Реконструкція нежитлових об'єктів поруч із ТРЦ Ocean Mall не стосуватиметься будівлі з "літаючою тарілкою" - Мінвідновлення

Зеленський і Столтенберг відвідали Національний університет оборони

Генпрокурор: Слідство має підстави вважати умисним вибір офіцерів РФ вдарити по Одесі саме "Іскандером" із касетним боєзарядом

На аеродромі "Кущевська" на Кубані знищено склад авіабомб - британська розвідка

У РФ змінюють імена депортованим з України дітям, що ускладнює їх репатріацію - ISW

У Києві розпочато демонтаж композиції на честь Переяславської ради під аркою "Свободи українського народу" - КМДА

Інформація про другого загиблого в Харкові не підтвердилася, у місті 7 поранених

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА