19:43 01.02.2024

Україна та Німеччина провели черговий раунд переговорів про двосторонні безпекові зобов'язання

1 хв читати

Представники України на виконання доручення президента України Володимира Зеленського провели черговий раунд переговорів із представниками Німеччини щодо укладення двосторонньої угоди про безпеку, повідомляє пресслужба глави української держави.

"За дорученням президента України та керівника Офісу глави держави українська переговорна команда на чолі із заступником глави Офісу президента Ігорем Жовквою під час робочого візиту до Берліна провела черговий раунд переговорів із Німеччиною щодо укладення двосторонньої угоди про безпекові зобов'язання та довгострокову підтримку нашої держави", - йдеться в повідомленні, опублікованому в четвер.

Також під час візиту Жовква обговорив із німецькою стороною подальше поглиблення двостороннього співробітництва в пріоритетних сферах. Заступник глави ОП подякував Німеччині за підтримку сьогоднішнього рішення ЄС щодо фінансового інструменту для України на 2024-2027 рр. обсягом €50 млрд.

За підсумками переговорів представники України та Німеччини узгодили графік контактів на найвищому рівні на найближчий час.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА