12:16 03.02.2024

Сирський відвідав підрозділи, які ведуть оборону на Куп'янському напрямку

1 хв читати
Сирський відвідав підрозділи, які ведуть оборону на Куп'янському напрямку

Командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський здійснив робочу поїздку до військових частин і підрозділів, які ведуть оборону на Куп'янському напрямку, повідомляє пресслужба Сухопутних військ ЗСУ.

"Оперативна обстановка залишається напруженою. На всіх ділянках фронту тривають важкі бої. Ворог продовжує вести штурмові дії високої інтенсивності та постійно підтягує нові резерви. Олександр Сирський заслухав доповіді командирів безпосередньо на пунктах управління. Провів оперативні наради. Було розглянуто ймовірні сценарії дій противника на основі результатів ведення розвідки", - зазначається в повідомленні в телеграм-каналі.

За підсумками нарад з метою розв'язання проблемних питань, критично важливих для стійкості оборони, було віддано необхідні вказівки та проведено перерозподіл сил і засобів.

"Як визначив генерал-полковник Олександр Сирський, головними пріоритетами залишаються ефективне ведення розвідки, злагоджене застосування всіх засобів вогневого ураження, захист наших підрозділів засобами радіоелектронної боротьби, збереження життя наших військовослужбовців", - наголошується в повідомленні.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На Херсонщині четверо постраждалих після ворожих обстрілів - ОВА

Кількість загиблих у Малоданилівській громаді зросла до п'яти осіб

Найближчими днями в Україні тепло, вдень до 21-26°

Генштаб ЗСУ: на Харківському напрямку противник активних дій не проводив

Генштаб ЗСУ: За добу відбулося 110 бойових зіткнень, втрати ворога сягнули близько 1210 осіб, знищено морський тральщик "Ковровець"

Обмеження електроенергії 19 травня поки що не плануються - Міненерго

У Черкаській області вночі збито два ударні безпілотники, без постраждалих і руйнувань - ОВА

Окупанти обстріляли село на Харківщині, двоє мирних жителів загинули, п'ятеро поранені

Армія РФ прагне захопити Вовчанськ для створення плацдарму з підготовки другого етапу наступу в Харківській області - ISW

Сили ППО за ніч знищили 24 дрони-камікадзе в південних регіонах, 20 із них - в Одеській області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА