10:18 12.02.2024

У Павлограді та прилеглих районах без світла близько 30 тис. абонентів

1 хв читати
У Павлограді та прилеглих районах без світла близько 30 тис. абонентів

У Павлограді Дніпропетровської області та прилеглих територіях без напруги внаслідок нічної атаки російських БпЛА на ранок понеділка залишається приблизно 30 тис. абонентів, повідомило Міністерство енергетики.

Як зазначає Міненерго у своєму повідомленні в телеграм-каналі, вночі внаслідок ворожої атаки відключилася підстанція 330 кВ НЕК "Укренерго" в Павлограді, сталася пожежа, пошкоджено енергетичне обладнання.

При цьому знеструмили понад 53 тис. побутових споживачів у Павлограді та прилеглих районах, а також промисловість - завод і сім шахт.

На момент атаки в шахтах під землею перебували понад 1000 працівників. Людей на поверхню не виводили - шахти і завод були заживлені за резервною схемою. Пізніше підстанцію було заживлено від дизель-генератора.

"Пожежу ліквідовано, споживачів електроенергії частково заживили. Однак о 8 ранку через ненадійність схеми підключення споживачі, які відновили електропостачання, знову залишилися без світла", - описало ситуацію міністерство.

Воно додало, що тривають відновлювальні роботи.

Як повідомлялося, рано-вранці понеділка "Укренерго" повідомила, що в ніч на 12 лютого ворог знову завдав ударів БпЛА по енергетичній інфраструктурі Дніпропетровської області. Постраждало обладнання однієї з підстанцій "Укренерго". У Павлоградському та Синельниківському районах частково знеструмлено промислових і приватних споживачів. За її інформацією, для промислових споживачів електропостачання відновлено, триває підключення побутових споживачів. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА