17:28 12.02.2024

Київ і Гамбург підписали Меморандум про співпрацю у сфері транспорту та трансформації мобільності

2 хв читати
Київ і Гамбург підписали Меморандум про співпрацю у сфері транспорту та трансформації мобільності

Представники КП "Центр організації дорожнього руху" підписали Меморандум про співпрацю у сфері транспорту та трансформації мобільності з Гамбурзьким транспортним союзом, повідомляє департамент транспортної інфраструктури КМДА.

"Цей меморандум є новим кроком у стратегічному партнерстві Києва та Гамбурга в межах Угоди заради солідарності та майбутнього, підписаної 2022 року мером Києва Віталієм Кличком і першим бургомістром Гамбурга Петером Ченчером, який засвідчує всеосяжну підтримку України з боку німецького народу та уряду", - зазначено в повідомленні.

Директор КП "Центр організації дорожнього руху" Олександр Міщенко наголосив, що німецькі партнери добре знають, що Київ - один із найважливіших логістичних центрів в умовах повномасштабного вторгнення РФ в Україну, тож розуміють важливість подальшої спільної роботи та підтримки столиці.

"Центр організації дорожнього руху є спеціалізованим підприємством, що має великий досвід у розвитку організації та безпеки дорожнього руху. Вивчення фахівцями нашого підприємства європейського досвіду і конкретно Німеччини дасть змогу оптимізувати нашу роботу під час проєктування схем організації дорожнього руху, впровадження ефективного світлофорного регулювання та засобів заспокоєння руху", - сказав Міщенко.

Меморандум передбачає обмін практичним досвідом і напрацюваннями в плануванні та регулюванні дорожнього руху, включно з оперативним управлінням і технічним обслуговуванням світлофорних систем, у пріоритезації громадського транспорту під час світлофорного регулювання, інтегрованій координації будівельного майданчика й управління програмою, цифровізації управління маршрутами, розробці загальноміської стратегії пішохідного й велосипедного руху, покращенні роботи громадського транспорту для забезпечення надійного, безпечного доступу до транспорту, включно з цифровими застосунками, а також у плануванні сталої міської мобільності.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА