21:36 14.02.2024

У делегації Ради на Мюнхенській безпековій конференції представлені більшість та опозиція парламенту

1 хв читати
У делегації Ради на Мюнхенській безпековій конференції представлені більшість та опозиція парламенту

У складі делегації Верховної Ради на Мюнхенській конференції з безпеки представлені як народні депутати парламентської більшості, так і опозиції.

"Відповідно до розпорядження голови Верховної Ради України для участі в Мюнхенській безпековій конференції сформована парламентська делегація, до складу якої паритетно входять представники, як парламентської більшості, так і опозиційних фракцій", - повідомила пресслужба апарату українського парламенту.

Фракцію "Європейська Солідарність" у делегації представляє народний депутат Олексій Гончаренко. У пресслужбі наголосили, що заяви представників "Європейської Солідарності" щодо неучасті їхньої фракції в Мюнхенській безпековій конференції є маніпулятивними.

"Щодо участі народного депутата України Петра Порошенка в інших, "оголошених" ним зустрічах з керівництвом Європейського Союзу, з шістьма президентами, главами урядів країн-членів ЄС тощо, повідомляємо наступне. Заяв та відповідних документів, які б підтверджували зазначені вище зустрічі, ні від народного депутата Порошенка, ні від міжнародних лідерів до Верховної Ради України не надходило", - наголошується в повідомленні пресслужби.

Як повідомлялося, голова Верховної Ради Руслан Стефанчук не підписав розпорядження про відрядження Петра Порошенка для участі в Мюнхенській конференції з безпеки через нібито загрозу його життю за кордоном.

За словами Порошенка, у нього в межах Мюнхенської конференції з безпеки були заплановані зустрічі з керівництвом Євросоюзу, з президентами і главами урядів країн-членів Європейського Союзу.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Король Чарльз ІІІ повернеться до виконання державних обов'язків наступного тижня

У КИЇВСЬКІЙ ОБЛАСТІ ПРАЦЮЮТЬ СИЛИ ПВО! ЗАФІКСОВАНО РУХ ВОРОЖИХ БПЛА - ОВА

Війська РФ за минулий день обстріляли 11 громад Сумської області

На півдні України знищено три розвідувальні та один ударний БПЛА

Росіяни п’ять разів обстріляли Нікополь зі ствольної артилерії

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА