10:04 23.02.2024

Трамп не зможе закінчити війну за 24 години - Зеленський

2 хв читати
Трамп не зможе закінчити війну за 24 години - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський в ексклюзивному інтерв'ю FOX News звернувся до президента Байдена і лідера республіканської партії Дональда Трампа відвідати Україну і на власні очі побачити, що відбувається на передовій "цієї трагедії".

"Я радий бачити всіх кандидатів і всіх людей, які приймають рішення або можуть підтримати, щоб не бути проти, просто щоб зрозуміти, що означає війна в Україні", - сказав Зеленський головному політичному ведучому FOX News і виконавчому редактору програми "Спеціальний репортаж" Брет Баєр.

"Хто відкрив цю війну, хто її розпочав, і що відбувається, що навколо", - заявив Зеленський. "Яка в нас була блискуча Україна. У нас гарна країна, але на війні інша картина й інше життя", додавши, що кандидати мають "приходити подивитися на людей, просто щоб побачити їх на вулицях".

Баєр зустрівся із Зеленським недалеко від лінії фронту в Харкові, лише за кілька кілометрів від важких боїв. Далекі артилерійські постріли і вибухи супроводжували інтерв'ю і весь ранок, доки команда готувалася до інтерв'ю.

Зеленський наголосив на цінності проведення інтерв'ю в такому небезпечному місці, заявивши: "Для мене це дуже важливо, як я сказав перед тим, як ми розпочали... Сполученим Штатам (потрібно - ІФ-У) побачити іншу війну в столиці і тут, ближче до лінії фронту".

Говорячи про намір Трампа завершити війну за 24 години, Зеленський сказав: "Він не може вирішити цю проблему, цю трагедію", - сказав Зеленський. Він сказав, що прийме колишнього президента на передовій, де він "усе пояснить і пояснить, що думає, можливо, у нього є якісь ідеї. Я не знаю".

Він продовжив: "Він побачить, що відбувається, і після цього, я думаю, він змінить свою думку, і ми всі зрозуміли, що в цій війні не існує двох сторін: є тільки один ворог, і це позиція Путіна", - наполягав Зеленський. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА