20:03 24.02.2024

Розсипана соя з українських поїздів: Поліція Польщі веде розслідування -ЗМІ

1 хв читати

Поліція Польщі перевіряє повідомлення про розсипану сою з поїзда, який в'їхав з України і стояв на залізничній колії в Дорогуську, повідомляє RMF24.

"5 тонн української сої висипалися з вагона на запасну колію в Дорогуську Люблінського воєводства. Поліція з'ясовує обставини цієї події", - йдеться в повідомленні RMF FM на сайті в суботу.

Як повідомили ресурсу в Головному управлінні муніципальної поліції в Хелмі, український потяг із приблизно 80 вагонів в'їхав до Польщі два дні тому й чекає на митне оформлення. Уранці в поліцію надійшло повідомлення про розсипане зерно. Поліція перевірила територію, опитала свідків і передає справу до прокуратури. У поліції Хелма вважають, що подію "складно пов'язати з протестом фермерів".

Як повідомлялося, віцепрем'єр-міністр, міністр інфраструктури України Олександр Кубраков у суботу закликав польські правоохоронні органи негайно відреагувати на інцидент з українською сільгосппродукцією на залізничній станції при прикордонному переході в Дорогуську.

"Системне знищення української агропродукції схоже на сплановані диверсії. Наша країна обороняється і виживає також завдяки фермерам. Тому ті, хто скоїли ці злочини, точно не зацікавлені в українському мирі та перемозі цивілізованого світу. Ми закликаємо правоохоронні органи Польщі дати негайну реакцію", - сказав Кубраков.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

На початку тижня в південно-східній частині України очікуються короткочасні дощі, грози

Британська армія може отримати на озброєння гіперзвукову ракету до 2030 року

Унаслідок обстрілу в Новій Слободі Сумської області пошкоджено 4 приватні будинки та ЛЕП - ОК "Північ"

Унаслідок обстрілів на Донеччині поранено двох людей - ОВА

На Харківщині за добу двоє мирних жителів постраждали внаслідок обстрілів

Російські сили можуть домогтися значних тактичних успіхів, допоки Україна очікуватиме на прибуття допомоги від США - ISW

Росіянин убив двох українців у Верхній Баварії

Унаслідок обстрілів у Херсонській області троє людей дістали поранення

Окупанти за добу завдали 335 ударів по Запорізькій області, є руйнування

Ворог уночі та вранці обстрілював Миколаївську область, є пошкодження рекреаційних об'єктів, житлових будинків та об'єкта теплогенерації

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА