10:31 29.02.2024

Унаслідок ворожих обстрілів у Бахмутському районі Донецької області загинули двоє людей

1 хв читати
Унаслідок ворожих обстрілів у Бахмутському районі Донецької області загинули двоє людей

За минулу добу внаслідок ворожих обстрілів загинула одна людина в Сіверську, а також ще одна - у Переїзному Бахмутського району Донецької області, повідомляє голова обласної військової адміністрації Вадим Філашкін.

"Бахмутський район. Одна людина загинула в Сіверську, ще одна - у Переїзному Званівської громади", - написав він у телеграм-каналі в четвер.

Крім цього, поранень дістала людина в Желанному Очеретинської громади, там же пошкоджено будинок культури. У Гродівці Курахівської громади зруйновано адмінбудівлю, магазин і приватний будинок.

За добу внаслідок обстрілів пошкоджено сільгосппідприємство та будинок у Богоявленці Вугледарської громади, два будинки в Кураховому, два - в Гострому Курахівської громади, три - у Гродівці, гараж та інфраструктурний об'єкт у Новій Полтавці Іллінівської громади, три будинки в Торському, один - у Ямполівці, один - в Озерному Лиманської громади.

У Мар'їнській громаді окупанти з артилерії обстріляли Красногорівку, Костянтинівку, Георгіївку та Максимільянівку.

Загалом за добу росіяни 26 разів обстріляли населені пункти Донецької області. Із лінії фронту евакуйовано 173 людини, зокрема 26 дітей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА