14:06 06.03.2024

Окупанти обстріляли Херсон, постраждали двоє мирних жителів

2 хв читати

Двоє мирних жителів Херсона дістали поранення внаслідок обстрілів російськими окупантами в середу, повідомляють на сайті Національної поліції України.

"По житлових кварталах Херсона російський агресор гатив з артилерії, намагаючись завдати якомога більшої шкоди житловому фонду. В результаті ранкового ворожого обстрілу центральної частини міста у власній квартирі травмовано 76-річного чоловіка, пошкоджено 3 багатоквартирні будинки та службовий автомобіль поліції. За кілька годин ворог знову накрив вогнем центральні квартали, внаслідок чого поранено 52-річного чоловіка, пошкоджено лінію електромережі та газопровід", - ідеться в повідомленні.

За кілька годин артилерійських обстрілів прибережних і центральних вулиць обласного центру зафіксовано пошкодження будівлі центру творчості, сімох багатоповерхових і одного приватного будинку.

Загалом окупанти в середу обстріляли з артилерії, реактивних систем залпового вогню, мінометів, танків і БПЛА 17 населених пунктів Бериславського та Херсонського районів: Херсон, Садове, Антонівка, Благовіщенське, Широка Балка, Білозерка, Кізомис, Токарівка, Дніпровське, Янтарне, Інженерне, Берислав, Тягинка, Михайлівка, Львове, Одрадокамʼянка та Золота Балка.

"У Херсонському районі внаслідок обстрілів пошкоджено 30 об’єктів: 10 багатоквартирних та стільки ж приватних будинків, центр творчості, пункт незламності, газопроводи, лінію електромереж, гаражі та 3 автомобілі, серед яких 2 службові автомобілі поліції. У Садовому в результаті російських атак пошкоджено газопровід, у Білозерці снарядами понівечені 3 приватні будинки, у Михайлівці – Пункт незламності, у Кізомисі – приватний будинок та гараж", - ідеться в повідомленні.

За минулу добу поліція відреагувала на 281 заяву та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Відкрито 17 проваджень за ст.438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Данія має намір посилити фінансову допомогу оборонній промисловості України

Основна мішень нічного ракетного обстрілу РФ - енергетика, включно з об'єктами для транзиту газу

Шмигаль під час поїздки до Волинської та Львівської областей ознайомився з ходом будівництва другого рівня захисту на енергетичних об'єктах

Українська авіація завдала 16 ударів по районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали 31 ракетного і 46 авіаційних ударів по території України

За добу на лінії фронту відбулося 71 бойове зіткнення

Голову Броварської райадміністрації, який вчинив резонансну ДТП, звільнено з посади

Росіянам вдалося прорватися і закріпитися в частині Очеретиного - ОСУВ "Хортиця"

Японія приєдналася до Міжнародної коаліції за повернення українських дітей

Під Вовчанськом ворожий дрон влучив у вантажівку, водій важко поранений - Синєгубов

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА