18:05 06.03.2024

Загін швидкого реагування Українського Червоного Хреста залучали до гасіння пожежі в "Екопарку Осокорки"

1 хв читати
Загін швидкого реагування Українського Червоного Хреста залучали до гасіння пожежі в "Екопарку Осокорки"

Загін швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України (ТЧХУ) допомагав гасити пожежу в "Екопарку Осокорки" в ніч із вівторка на середу.

"Увечері 5 березня розпочалася велика пожежа в "Екопарку Осокорки" у Києві. Для ліквідації пожежі ДСНС України залучили спеціальну техніку: пожежні машини, всюдихід "Богун", квадрокоптери. До Українського Червоного Хреста звернулися Головне управління ДСНС України у м. Києві та Департамент муніципальної безпеки КМДА з пропозицією надати свої ресурси для допомоги в боротьбі з пожежею", - повідомило ТЧХУ у фейсбуці в середу.

Загін швидкого реагування Українського Червоного Хреста оперативно відреагував на пожежу. Для її ліквідації було залучено два всюдиходи "Богун", три одиниці іншого транспорту та п'ять волонтерів і співробітників особового складу загону швидкого реагування Національного комітету Українського Червоного Хреста. У підвищену готовність було приведено групу чергових волонтерів, які були готові в разі потреби розгорнути пункт допомоги.

Як повідомлялося, пожежу на площі близько 3 га ліквідовано. Робота рятувальників була ускладнена тим, що шляхи під'їзду до осередків пожежі підтоплені.

Як поінформували в Київській міській прокуратурі, правоохоронці відкрили кримінальне провадження за фактом пошкодження шляхом підпалу об'єктів природно-заповідного фонду "Осокорківські луки" та "Озеро Тягле" в Києві.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА