18:45 06.03.2024

Зеленський і Міцотакіс в Одесі заслухали брифінг військового командування щодо безпекової ситуації та обговорили посилення ППО

1 хв читати

Президент України Володимир Зеленський і прем'єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс під час візиту до Одеси заслухали брифінг військового командування щодо поточної безпекової ситуації на Одещині та на південній ділянці фронту, а також стосовно заходів із протидії російському флоту.

Як повідомила пресслужба Зеленського, лідери також заслухали інформацію про наслідки повітряних ударів РФ по населених пунктах і об'єктах критичної інфраструктури України.

Окремо військове командування поінформувало Зеленського і Міцотакіса про забезпечення роботи "зернового коридору" та підтримку Україною світової продовольчої безпеки, незважаючи на всі спроби Росії заблокувати судноплавство в Чорному морі.

Українська сторона передала грецькій інформацію про необхідність посилення ППО для захисту неба, зокрема в Одеській області.

У спеціальному брифінгу взяли участь: командувач Військово-морських сил ЗСУ України Олексій Неїжпапа, командувач Повітряних сил Микола Олещук, командувач ОСУВ "Одеса" Михайло Драпатий, командувач угруповання морської піхоти Андрій Гнатов.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА