09:39 07.03.2024

Російські окупанти обстріляли за добу 27 прикордонних сіл у Чернігівській і Сумській областях, без жертв, є руйнування

1 хв читати
Російські окупанти обстріляли за добу 27 прикордонних сіл у Чернігівській і Сумській областях, без жертв, є руйнування

Російські окупанти обстріляли за минулу добу 20 сіл у Сумській і сім сіл у Чернігівській області, що розташовані поблизу державного кордону з РФ.

Як повідомляється на сторінці Оперативного командування "Північ" у четвер уранці, інформації про загиблих або поранених серед місцевого населення не зафіксовано.

У Чернігівській області під обстріл потрапили села Миколаївка, Костобобрів і Михальчина Слобода Новгород-Сіверського району, а також Шишківка, Клюси, Єліне і Хрінівка Корюківського району. Про руйнування не повідомляють.

У Сумському районі Сумської області під обстріл потрапили села Біловоди, Костянтинівка, Могриця, Басівка, Волфине, Храпівщина, Запсілля, Володимирівка, Степок, Покровка, Мала Корчаківка, Славгород і Наумівка. Басівка була обстріляна шість разів, Волфине і Степок двічі. "Храпівщина - 2 приходи, імовірно, КАБ. Унаслідок обстрілу пошкоджено господарські будівлі", - йдеться у зведенні.

В Охтирському районі Сумської області під обстріл зі 120-мм мінометів потрапили села Олександрівка та Пономаренки, про руйнування не повідомляють.

У Шосткинському районі Сумської області обстріляно села Товстодубове, Зноб-Новгородське, Кам'янка, Стара Гута і Голубівка. Голубівку було обстріляно двічі з реактивних систем залпового вогню. "Кам'янка - 3 приходи, імовірно, КАБ. Унаслідок обстрілу пошкоджено 6 приватних будинків і 2 зруйновано", - ідеться в повідомленні.

Загалом за добу нараховано 37 обстрілів (197 вибухів) із різних видів озброєння.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА