21:21 08.03.2024

Зеленський провів зустріч із представниками оборонно-промислового комплексу Туреччини: Упевнений, спільні результати будуть сильними

1 хв читати
Зеленський провів зустріч із представниками оборонно-промислового комплексу Туреччини: Упевнений, спільні результати будуть сильними

Президент України Володимир Зеленський під час робочого візиту до Стамбула провів зустріч із представниками оборонно-промислового комплексу Туреччини щодо двостороннього співробітництва та реалізації спільних проєктів.

"Значний час сьогодні в Туреччині було приділено двосторонньому співробітництву в оборонній сфері - і на урядовому рівні, і на рівні компаній наших держав, щоб досягнути домовленостей про спільні проєкти. Я дуже радий цьому", - заявив Зеленський під час пресконференції з президентом Туреччини у Стамбулі.

За підсумками зустрічі з представниками оборонно-промислового комплексу Туреччини Зеленський повідомив, що "ми готові рухатися щодо максимально оперативної реалізації проєктів, які ми обговорювали".

"Я дуже задоволений розмовою з компаніями та бізнесом Туреччини, і, отже, тими результатами, які будуть, я впевнений, сильними", - сказав він.

Також, за словами Зеленського, Україна готова також швидко вирішувати всі питання економічного співробітництва, зокрема у відновленні, у просуванні необхідних двом народам двосторонніх угод.

Крім того, президенти України та Туреччини обговорили питання продовольчої безпеки. Зеленський наголосив, що Чорноморський регіон є одним із найважливіших донорів глобальної стабільності та вже експортував на тлі російської блокади близько 30 мільйонів тонн вантажів.

"Ми вдячні нашим турецьким партнерам за постійну співпрацю. Упевнений, ми можемо зробити ще більше. У цьому Чорному морі потрібна безпека, отже, потрібно зупинити російську агресію", - резюмував він.

Джерело:

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА