12:04 18.03.2024

Кількість користувачів застосунку з продажу квитків "Укрзалізниці" досягла 2 млн

2 хв читати
Кількість користувачів застосунку з продажу квитків "Укрзалізниці" досягла 2 млн

Кількість користувачів мобільного застосунку для пошуку і купівлі квитків АТ "Укрзалізниця" (УЗ) сягнула 2 млн, частка квитків, що продаються через мобільний застосунок, у загальному обсязі зросла з 25% до 38% за рік, повідомила пресслужба "Укрзалізниці".

За даними компанії, загальна частка онлайн-продажу квитків (зокрема через сайт "Укрзалізниці") досягла 89%.

"Новий рекорд темпу цифровізації залізничних сервісів встановлено: застосунок "Укрзалізниці" за 1,5 року свого існування залучив 2 мільйони авторизованих користувачів. Загальна кількість квитків, оформлених користувачами застосунку, вже перевищила 10 млн", - зазначено в повідомленні пресслужби.

Цифровізація сервісів є одним зі стратегічних векторів розвитку залізниці, наголосив голова правління АТ "Укрзалізниця" Євген Лященко.

"Розвиток застосунку забезпечує постійне покращення рівня сервісу для наших пасажирів і розширює перелік послуг, посилюючи при цьому боротьбу з "перекупами". Це результат роботи наших команд ІТ та клієнтського сервісу пасажирського напряму. Дякую їм за якість роботи та швидкий темп змін", - сказав він.

Лященко анонсував у 2024 році "багато digital-оновлень у розрізі програми лояльності, безбар'єрності та міжнародних продажів".

Власний мобільний застосунок для пошуку і купівлі квитків "Укрзалізниця" запустила після завершення бета-тесту 11 серпня 2022 року. Його запуск було заплановано ще 2021 року. Компанія розраховувала закрити з його допомогою до 60% онлайн-продажів квитків.

Як повідомлялося, показник 1 млн авторизованих користувачів у застосунку "Укрзалізниця" було досягнуто 1 липня 2023 року. Повідомлялося, що частка продажу через застосунок становить близько 25% у загальній системі, а загалом частка онлайн-продажу становить 78%. Станом на 1 липня через застосунок було придбано 3,2 млн квитків.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Шмигаль ознайомився з процесом зведення фортифікацій на кордоні з Білоруссю у Волинській області

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА