23:20 20.03.2024

Зеленський провів зустріч із Салліваном

1 хв читати
Зеленський провів зустріч із Салліваном

Президент України Володимир Зеленський у середу провів зустріч із радником президента США з питань національної безпеки Джейком Салліваном під час його візиту до Києва.

"Ввечері провів зустріч із Джейком Салліваном, радником президента США з питань національної безпеки. Дуже змістовна, цілком конкретна розмова – і про оборону взаємодії, і про загальні політичні результати, яких ми маємо досягти", - повідомив президент у відеозверненні.

Зеленський подякував Америці за підтримку українців, а також підкреслив, що "це життєво важливо, щоб американське лідерство залишалося міцним та міцним у захисті міжнародного правопорядку".

"Ми повинні бути стійкими різним викликам. Ми повинні бути далекобійними, щоб здолати Путіна, а не перебувати в ситуації, коли сумніви в міцності Заходу допомагають цьому божевільному. Путін має програти, і це питання життя та смерті для демократичного світу. Коли він програє, демократичний світ отримає гарну перспективу на покоління наперед", - сказав він.

Раніше Джейк Салліван провів зустріч із керівником Офісу президента України Андрієм Єрмаком та провів брифінг для представників ЗМІ. 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Світ має всі можливості, щоб допомогти збивати кожну ракету і кожен дрон російських терористів - Зеленський

Унаслідок негоди без світла майже 4 тис. споживачів у 28 населених пунктах Сумської області - Міненерго

Пожежа виникла на інфраструктурному об'єкті в Дніпровському районі після удару ворога - голова ОВА Лисак

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА