19:57 21.03.2024

Унаслідок ракетної атаки в Київській області пошкоджено 69 приватних будинків, уточнили в ОВА

1 хв читати
Унаслідок ракетної атаки в Київській області пошкоджено 69 приватних будинків, уточнили в ОВА

За уточненою інформацією, внаслідок ранкової ракетної атаки в Київській області пошкоджено 69 приватних будинків, низку квартир у 5 багатоповерхових будинках, 11 нежитлових об'єктів, повідомляє голова обласної військової адміністрації Руслан Кравченко.

"Збільшилася кількість пошкоджених об'єктів. Наразі це 69 приватних будинків. У більшості з них частково вибиті вікна, посічені двері, дахи та стіни. Є також майже повністю зруйновані будинки. Пошкоджено низку квартир у 5 багатоповерхівках області", - ідеться в повідомленні, опублікованому в телеграм-каналі.

Крім цього, через падіння уламків в області пошкоджено фасади, вікна, огорожі 2 ліцеїв. Заняття в цих навчальних закладах проводитимуться онлайн. Також пошкоджено 14 транспортних засобів та 11 нежитлових об'єктів, серед них - медлабораторія, паркани, гаражі, господарські приміщення.

Очільник ОВА повідомив, що медики оперативно прооперували одну з постраждалих, її стан стабільний, середньої тяжкості. Іншим трьом постраждалим було надано медичну допомогу, від госпіталізації вони відмовилися.

Раніше повідомлялося, що внаслідок масованої ракетної атаки в Київській області постраждали 4 людини, одну з них госпіталізовано, є руйнування і пожежі в чотирьох районах області - пошкоджено понад 40 приватних житлових будинків, 2 багатоповерхівки, 12 автомобілів.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Ідентифіковано військовослужбовця РФ, причетного до вбивства капітана судна в Голій Пристані 2022 року - Офіс генпрокурора

Ракетний удар росіян пошкодив об'єкти енергосистеми в трьох областях - "Укренерго"

Двоє постраждалих у ДТП за участю голови Броварської райадміністрації у важкому стані, дитина з мамою в середньому - голова обладміністрації

Дрони СБУ завдали ударів по військовому аеродрому і двом НПЗ у Краснодарському краї - джерело

У Криворізькому районі двоє постраждалих від ракетного удару - обладміністрація

У США деякі високопосадовці відновили обговорення можливості замороження війни в Україні - ISW

Фон Крамон побоюється, що в разі посилення після виборів в Європарламенті позиції радикалів підтримка Україні може ослабнути

Депутат Європарламенту фон Крамон: Україні потрібно включити опозицію у виконавчі органи влади

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА