11:01 22.03.2024

ДСНС повідомляє про десятьох постраждалих і трьох зниклих безвісти в Запоріжжі від ракетних ударів РФ, Офіс генпрокурора підтверджує інформацію про загиблого

1 хв читати

Десять мирних жителів Запоріжжя дістали поранення і троє залишаються зниклими безвісти внаслідок російських ракетних ударів по місту в п'ятницю вранці, повідомляють у телеграм-каналі Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

"Унаслідок ворожих обстрілів поранено 10 людей, ще 3 вважаються безвісти зниклими. На одному із місць влучання у приватному секторі обласного центру надзвичайники проводять пошуково-рятувальні роботи. На місці також працюють волонтери загону швидкого реагування Товариства Червоного Хреста України, кінологи Нацполіції. Психологи ДСНС надають допомогу громадянам", - ідеться в повідомленні.

При цьому про загиблих у ДСНС не повідомляють.

У телеграм-каналі МВС повідомляють ту саму інформацію.

Водночас в Офісі генерального прокурора України підтверджують інформацію про одного загиблого внаслідок удару. "Наразі відомо про одного загиблого внаслідок обстрілу Дніпровської ГЕС", - повідомляється в телеграм-каналі відомства.

Раніше міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко повідомляв, що шестеро мирних жителів Запоріжжя постраждали і троє залишаються зниклими безвісти внаслідок обстрілу. Пізніше голова Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров повідомив про одного загиблого і вісьмох поранених у місті.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА