12:48 29.03.2024

Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

1 хв читати
Наразі немає інформації про можливий перетин повітряного простору Молдови російськими ракетами під час атаки на Україну - ПС ЗСУ

Інформацію про можливий перетин російськими ракетами під час атаки на Україну 29 березня кордону з Молдовою уточнюють, повідомив начальник служби зв'язків із громадськістю Повітряних сил Збройних сил України Ілля Євлаш.

"За нашими даними, такої інформації немає. Але інформацію зараз уточнюють. Так, дійсно, в той бік, у напрямку населеного пункту Ожеве летіли ракети. Але щодо перетину кордону інформації поки що в нас немає", - сказав він в ефірі телемарафону.

Речник також відзначив успішну роботу сьогодні української протиповітряної оборони, зазначивши, що дуже велика кількість російських ракет, які атакували Україну, не досягла своїх цілей.

"Переважно цілили по гідроелектростанціях та інших об'єктах критичної інфраструктури. Здебільшого пуски ракет відбувалися з Курської, Бєлгородської, Рязанської областей РФ і тимчасово окупованого Криму. Переважно удар був націлений на західні області України", - розповів Євлаш.

Він додав, що під час сьогоднішньої атаки та в попередні дні ворог завдавав ударів різними засобами ураження, зокрема новими модифікаціями авіаційних бомб.

Речник наголосив, що Україні потрібно ще більше систем ППО для того, щоб і надалі ефективно захищати наших громадян.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Окупанти обстріляли за добу 4 міста і 26 прикордонних сіл у Сумській і Чернігівській областях, 2 людини загинули, 4 постраждали - ОК "Північ"

Окупанти атакували вночі 4 ТЕС в Україні, є постраждалі - ДТЕК

Окупанти обстріляли за добу 14 населених пунктів у Херсонській області, 1 житель загинув, 8 поранено - обладміністрація

В Україні атаковано об'єкти газової інфраструктури, споживачі та клієнти не постраждають - "Нафтогаз"

Знищено російську РЛС "Подльот" - ГУР

Війська РФ атакували у Львівській області об'єкти критичної інфраструктури, жертв немає - Козицький

Силами ППО вночі знищено 21 із 34 ракет, які атакували Україну - Повітряні сили ЗСУ

За добу на Харківщині один загиблий і вісім постраждалих унаслідок ворожих обстрілів

У Дніпропетровській області в результаті ракетних ударів та артобстрілів пошкоджено енергооб'єкти та понад десять магазинів, поранено двох жителів

Українська авіація за добу атакувала 14 районів скупчення сил противника

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА