15:43 07.04.2024

Зеленський обговорив підтримку України у світі з амбасадорами платформи UNITED24 і запросив їх на саміт до річниці заснування платформи

2 хв читати
Зеленський обговорив підтримку України у світі з амбасадорами платформи UNITED24 і запросив їх на саміт до річниці заснування платформи

Президент України Володимир Зеленський провів розмову з амбасадорами фандрейзингової платформи UNITED24

"Поспілкувався з амбасадорами фандрейзингової платформи UNITED24 – Френсісом Фукуямою, Скоттом Келлі, Річардом Бренсоном, Мішею Коллінзом, Марком Геміллом, Лієвом Шрайбером, Кетрін Винник та Іванною Сахно, Тімоті Снайдером, Бредом Пейслі, а також Вейном Сермоном, Беном МакКі та Маком Рейнольдсом з гурту Imagine Dragons. Обговорили підтримку України у світі й те, що можна зробити, щоб фокус уваги залишався на допомозі нашим людям, допомозі в захисті від російського терору", - написав Зеленський у неділю в телеграм.

"Дякую за ваші донати, політику підтримки й ваші голоси, які чують у всьому світі. Це дуже важливо. Окрема подяка за те, що продовжуєте працювати над приверненням уваги США до боротьби українського народу за свободу та незалежність", - наголосив президент України.

Як повідомляє пресслужба президента України, Зеленський також запросив послів United24 на саміт до річниці заснування платформи.

"Я дуже хочу поговорити з вами напередодні другої річниці заснування United24. І запрошую вас усіх приєднатися до саміту і знову відвідати Україну. Це дуже важливо для нас. Ми зустрічалися минулого року, але цього року це ще важливіше, і ви розумієте чому", - сказав глава держави.

На саміті, який відбудеться в Києві, Україна прагне зібрати всіх послів і ключових партнерів.

"Я щасливий, що є частиною вашої команди. Дякую, що впродовж усього цього часу, усього цього шляху – шляху до перемоги – ми разом. Я дуже вдячний кожному з вас за ваші донати, політику підтримки й ваші голоси, які чують у всьому світі. Це дуже важливо", – сказав Глава держави й додав, що вдячний, зокрема, і засновнику World Central Kitchen Хосе Андресу. Благодійник не зміг долучитися до зустрічі через трагедію, яка спіткала його команду. Володимир Зеленський висловив співчуття Хосе Андресу та працівникам його організації у зв’язку із загибеллю колег.

У зустрічі взяли участь: філософ, публіцист, професор Стенфордського університету Френсіс Фукуяма, астронавт NASA Скотт Келлі, засновник Virgin Group Річард Бренсон, актори Міша Коллінз, Марк Гемілл, Лієв Шрайбер, Кетрін Винник та Іванна Сахно, історик Тімоті Снайдер, кантрі-співак Бред Пейслі, представники гурту Imagine Dragons Вейн Сермон, Бен МакКі та Мак Рейнольдс.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Чоловіки призовного віку, які уточнили свої дані згідно із законодавством, зможуть подати заяви на отримання консульських послуг

Міноборони Франції оголосило про підготовку будівництва авіаносця - наступника "Шарля де Голля"

Зеленський подякував Латвії за рішення надати новий пакет військової допомоги Україні

Умєров представив особовому складу нового голову адміністрації Державної спеціальної служби транспорту

Комітет міністрів Ради Європи ухвалив важливе рішення на шляху створення Спецтрибуналу щодо злочину агресії РФ

Українська авіація завдала ударів по 12 районах зосередження противника

Росіяни за добу завдали одного ракетного і 29 авіаційних ударів по території України

На лінії фронту за добу зафіксовано 96 бойових зіткнень

Зеленський подякував Норвегії за рішення збільшити підтримку України на $600 млн

У центрах рекрутингу української армії повістки не вручатимуть - Міноборони

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА