19:38 20.04.2024

Протягом доби на фронті зафіксовано 91 бойове зіткнення

1 хв читати
Протягом доби на фронті зафіксовано 91 бойове зіткнення

Протягом доби на фронті зафіксовано 91 бойове зіткнення, на бахмутському напрямку ЗСУ відбили 25 ворожих атак, повідомляє Генеральний штаб Збройних сил України.

"На Бахмутському напрямку нашими воїнами відбито 25 атак у районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам'янське, Спірне, Кліщіївка, Іванівське, Нове Донецької області, де ворог намагався поліпшити тактичне становище", - ідеться у зведенні, опублікованому на фейсбук-сторінці у суботу ввечері.

Також ЗСУ відбили 18 ворожих атак на авдіївському напрямку біля Семенівки, Новокалинового, Очеретиного, Бердичів, Уманського, Яснобродівки Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався витіснити українські підрозділи із займаних рубежів.

Крім цього, Сили оборони відбили 9 атак на лиманському напрямку біля Тернів Донецької області, де ворог намагався прорвати оборону.

Своєю чергою, впродовж доби противник за підтримки авіації 17 разів намагався прорвати оборону ЗСУ на новопавлівському напрямку неподалік Георгіївки, Новомихайлівки, Водяного та Урожайного Донецької області.

На оріхівському напрямку ворог здійснив 1 атаку на позиції українських військових у районі Старомайорського Донецької області, ще 3 атаки за підтримки авіації противник здійснив у районі Кринків на херсонському напрямку.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Затримано керівника ДП "Адміністрації річкових портів", якого підозрюють в одержанні хабаря за дозвіл влаштувати місця для відпочинку на причалах

Єрмак і Сіято обговорили ключові питання українсько-угорських відносин

У Бородянці Київської області "зникли" 20 млн грн на відновлення - Держаудитслужба

На Харківщині знищено ворожий розвідувальний БПЛА - ОК "Схід"

В акваторії Чорного й Азовського морів нині перебувають 5 багатоцільових російських винищувачів - літаків Су-34 і Су-35

Унаслідок обстрілів у Нікопольському районі поранено місцевого жителя - Дніпропетровська ОВА

Унаслідок ракетної атаки в Кропивницькому районі поранено чоловіка, пошкоджено об'єкти інфраструктури - ОВА

За останній місяць ворог 444 рази застосував боєприпаси з хімічними речовинами - Генштаб ЗСУ

СБУ просить українців у Великодні свята обмежити відвідування масових заходів і не піддаватися на провокації

У Красногорівці частина ворожих груп встигли зайти та сховатися на території залишків вогнетривкого заводу, вживаються всі заходи, щоб вибити ворога з н.п. - ОСУВ "Хортиця"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА