20:17 05.06.2024

Сирський провів засідання робочої групи з питань безпілотних систем, планується поліпшення логістики, ланцюга поставок, роботи майстерень

1 хв читати
Сирський провів засідання робочої групи з питань безпілотних систем, планується поліпшення логістики, ланцюга поставок, роботи майстерень
Фото: https://www.facebook.com/CinCAFofUkraine

Головнокомандувач Збройних сил України Олександр Сирський провів засідання робочої групи з питань безпілотних систем, у рамках якого було визначено пріоритети розвитку наземних, морських і повітряних безпілотних систем та окреслено ключові завдання на всіх рівнях.

"Разом із начальником Генштабу ЗСУ генерал-майором Анатолієм Баргилевичем, міністром цифрової трансформації Михайлом Федоровим і командирами підрозділів визначили пріоритети розвитку наземних, морських і повітряних безпілотних систем та окреслили ключові завдання на всіх рівнях. Польові командири, відомі вам за позивними Верес, Мадяр і Ахіллес, мають унікальний бойовий досвід застосування, постачання та налагодження безпілотних систем", - написав Сирський у фейсбуці.

Він наголосив, що критично важливо мати спільне розуміння подальшого розвитку цих технологій та усвідомлювати виклики, які стоять перед Україною. Головнокомандувач наголосив на "вражаючих результатах безпілотних систем і команд, які їх застосовують, зокрема й на гарячому харківському напрямку".

"Плануємо і надалі покращувати логістику, ланцюги постачання, роботу майстерень, організацію звʼязку, підготовку кадрів, рекрутинг здібних екіпажів у безпілотні підрозділи, дослідницьку та експериментальну роботу, усунення бюрократичних барʼєрів, зокрема, коли йдеться про списання втрачених безпілотників", - заявив Сирський.

Головнокомандувач ЗСУ додав, що планує регулярно проводити такі зустрічі.

"Ми будемо гнучкими, динамічними і діятимемо на випередження. Тільки так зможемо збудувати армію майбутнього", - підсумував він.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МЗС ОАЕ повідомило про успіх посередницьких зусиль щодо звільнення 180 полонених між РФ та Україною

Ювенальні прокурори: За два дні в Україні постраждали дев'ятеро дітей через збройну агресію РФ

Зеленський ввів у дію рішення РНБО про створення Сил безпілотних систем - указ

Окупанти обстріляли з РСЗВ Чернігівський район, пошкоджені житлові будинки - ОВА

​​​​​​​Нічні ворожі обстріли Куп'янська та Борової спровокували пожежі - Синєгубов

Війська РФ уночі вдарили балістичною ракетою по цивільній інфраструктурі Одещини

На Херсонщині внаслідок обстрілів за добу поранені двоє людей

У результаті ракетного обстрілу і падіння уламків у Миколаївському районі вночі спалахнула пожежа на відкритій місцевості

Держдеп США підтримує видачу ордерів МКС на арешт Шойгу і Герасимова

Окупанти з важкої артилерії та БПЛА обстріляли Марганецьку громаду Дніпропетровської області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА