14:18 03.04.2023

Mission East та Neo-Eco Ukraine здійснять аналіз руйнувань сіл Миколаївської області для їхньої подальшої зеленої реконструкції

2 хв читати
Mission East та Neo-Eco Ukraine здійснять аналіз руйнувань сіл Миколаївської області для їхньої подальшої зеленої реконструкції

Міжнародна благодійна організація Mission East та компанія Neo-Eco Ukraine підписали угоду про співпрацю, в рамках якої спільно з місцевою владою Миколаївської області планують перетворення уламків зруйнованих війною будівель на матеріали для зеленої реконструкції сіл, повідомляє пресслужба Mission East.

Як зазначається у релізі, Neo-Eco Ukraine має великий досвід створення інфраструктурних проєктів циркулярної економіки.

"Mission East рада працювати з Neo-Eco Ukraine і цілком підтримує її стійкий підхід до відновлення країни, що ґрунтується на даних", - процитовано слова генерального секретаря Mission East Бетін Голландер-Єнсен.

Вона повідомила, що спільне дослідження компанії протягом наступних чотирьох місяців складуть карту потреб реконструкції та наявності будівельного сміття, а також проведуть макроекономічне дослідження для оцінки переробки відходів та будівельних матеріалів, проаналізують виробничі потужності суб'єктів місцевого ринку.

Віцепрезидент французької компанії Neo-Eco Барт Грюєр зазначив, що завдяки партнерству з Mission East "Нео-Еко Україна" зможе реалізувати свою інноваційну стратегію оцінки збитків у Миколаєві.

"Це дозволить нам та іншим зробити свій внесок у зміцнення економіки замкнутого циклу в Україні і, отже, більш доступне, чутливе до клімату та стійке відновлення", - зазначив Грюєр.

Французька компанія Neo-Eco вже 17 років працює за принципом економіки замкнутого циклу – інтеграції використаних матеріалів. За цим принципом Neo-Eco реалізує проєкт відновлення семи житлових будівель у Гостомелі (Київська обл.).

Mission East — міжнародна організація з надання допомоги та розвитку, що працює в країнах колишнього СРСР, Близького Сходу та Азії, що постраждали від кризи. Роботу підтримують ЄС, ООН, низка урядів, включно із данським та німецьким, численні фонди, церкви та тисячі приватних прихильників, переважно в Данії.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

Байден повідомив про виділення $7 млрд на сонячну енергетику

Україні потрібні альтернативні джерела енергії - Зеленська

Мінагрополітики: Усі контрольовані Україною землі будуть засіяні, про скорочення не йдеться

Франція продовжить пошук інструментів контролю українського зерна на ринку ЄС

"ДТЕК Мережі" у 2023 р. переробив 3,5 тис. тонн відходів

"Метінвест" має намір побудувати завод в італійському Пьомбіно як один із найбільш технологічних і екологічних - СЕО

"Інтерпайп" розраховує збільшити постачання до ЄС після початку роботи ринку за правилами Green Deal - топменеджер

Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт про відкриття експорту біометану - депутат

Ощадбанк візьме участь у фінансуванні ВЕС 520 МВт на заході України - заступник голови

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА