07:15 09.11.2023

Держенергоефективності відкрило другий регіональний офіс декарбонізації в Кіровоградській області

1 хв читати

Держенергоефективності спільно з місцевою владою відкрило регіональний офіс декарбонізації та енергоефективності в Кіровоградській області, який став другим в Україні після відкриття такого офісу в Дніпропетровській області.

"Це вже другий офіс, який ми відкриваємо на місцях, щоб налагодити новий якісний рівень взаємодії держави та громади. Наша мета - допомагати громадам регіону у впровадженні енергоефективних заходів щодо прискорення "зеленої" трансформації в усіх сферах життя", - наголосила голова Держенергоефективності Ганна Замазєєва, відкриваючи офіс.

Як повідомлялося, у вівторок Держенергоефективності спільно з місцевою владою відкрило перший в Україні регіональний офіс декарбонізації та енергоефективності в Дніпропетровській області. Очільниця агентства звернула увагу, що подібні офіси буде відкрито і в інших регіонах.

Зазначалося, що офіс стане платформою для співпраці за такими основними напрямами: управління енергоспоживанням (впровадження систем енергоменеджменту, розробка місцевого енергетичного плану, проведення енергетичної сертифікації будівель, енергоаудитів), створення "подушки енергетичної безпеки" регіону (визначення та використання потенціалу заміщення традиційних видів палива, альтернативне теплозабезпечення, високоефективна когенерація, виробництво біогазу і біометану), залучення фінансових ресурсів для енергоефективності в регіоні, залучення фінансових ресурсів для енергозберігаючої та енергозберігаючої діяльності.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

Мінагрополітики: Усі контрольовані Україною землі будуть засіяні, про скорочення не йдеться

Франція продовжить пошук інструментів контролю українського зерна на ринку ЄС

"ДТЕК Мережі" у 2023 р. переробив 3,5 тис. тонн відходів

"Метінвест" має намір побудувати завод в італійському Пьомбіно як один із найбільш технологічних і екологічних - СЕО

"Інтерпайп" розраховує збільшити постачання до ЄС після початку роботи ринку за правилами Green Deal - топменеджер

Верховна Рада ухвалила в цілому законопроєкт про відкриття експорту біометану - депутат

Ощадбанк візьме участь у фінансуванні ВЕС 520 МВт на заході України - заступник голови

Xiaomi розпочне продаж свого першого електромобіля наприкінці березня

ВЕС повністю вийшли на вільний ринок в обхід "ГарПок" - голова УВЕА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА