19:26 24.07.2020

Група компаній RDS буде ремонтувати і будувати дороги в Херсонській області

2 хв читати
Група компаній RDS буде ремонтувати і будувати дороги в Херсонській області

Група компаній RDS відремонтує ділянку дороги М-14 в Херсонській області, яка стала вже дев'ятою областю України, в якій працює компанія, повідомив агентству "Інтерфакс-Україна" співзасновник RDS Євген Коновалов.

"Наша виробнича база буде розташована в Новій Каховці. Південь, Херсонська область стратегічно важливі для розвитку, як пасажиропотоку, так і торговельної інфраструктури нашої країни", - сказав він.

За словами Коновалова, група розраховує завдяки проекту президента "Велике будівництво" до кінця цього року зайти в реалізацію проектів ще й в інших областях країни.

Згідно з інформацією в системі "Прозорро", що входить в RDS ТОВ "Ростдорбуд" виграла два лоти в тендері на поточний середній ремонт дороги М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ в Херсонській області вартістю відповідно 22,998 млн грн і 46,98 млн грн (два інших виграло ПрАТ "Хмельницьке ШБУ №56").

Крім того, "Ростдорбуд" пройшов прекваліфікацію разом із Хмельницьким ДСУ №56 та ТОВ "Автомагістраль-Південь" ще в кількох тендерах на поточний середній ремонт цієї дороги в Херсонській області.

Всього у 2020 році в планах "Укравтодору" відремонтувати 177,5 км доріг державного значення в Херсонській області на 2,1 млрд грн, зокрема, 36,1 км автодороги М-14 Одеса-Мелітополь-Новоазовськ.

В українську групу компаній RDS входять "Київшляхбуд" та "Ростдорбуд". Основні напрямки діяльності - будівництво, реконструкція та експлуатаційне обслуговування автомобільних доріг і мостів, будівництво аеродромних комплексів.

Станом на квітень 2020 року компанія працювала в восьми регіонах України і мала 10 виробничих баз. Зокрема, будувала бетонну дорогу Н-14 "Кропивницький - Миколаїв", а в рамках реконструкції траси Н-31 "Дніпро - Решетилівка" в Полтавській області - шляхопровід через залізницю і ділянку першої бетонної дороги в Україні. У 2019 компанія виграла тендер Світового банку на проведення робіт на трасі першої категорії М-03 "Київ - Харків - Довжанський".

Кінцевими бенефіціарними власниками групи компаній RDS є громадяни України Юрій Шумахер і Євген Коновалов.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОГТСУ у 2024 р. інвестує в розвиток газотранспортної системи 812,9 млн грн - регулятор

AHK Ukraine пропонує провести низку реформ для залучення іноземного бізнесу до процесу відбудови

KSG Agro шукає інвесторів для будівництва заводу за $8 млн із переробки матеріалів, що залишилися унаслідок руйнувань у Херсонській області

ЄБРР розгляне можливість спільного інвестування з UDF у майбутньому

Міжнародні інвестиції в Україну зросли до $1,2 млрд у 2023 році

Українці заробили $850 млн на інвестиціях у криптоактиви за 2023 р. - Chainalysis

Україна запускає механізм держпідтримки проєктів з великими інвестиціями - Свириденко

Інвестори зможуть одержати компенсацію за побудовані ними об'єкти інженерно-транспортної інфраструктури - Шмигаль

Державний департамент США та Німецький фонд Маршалла США створюють проєкт для сталого відновлення міст України

Компанія Univest інвестувала близько 300 млн грн у новий цех із випуску еко-упаковки в ІП "Фастіндастрі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА