13:36 27.08.2020

Суд вирішив скасувати арешт стадіону "Чорноморець" в Одесі, повернути з управління АРМА американській Allrise Capital Inc.

2 хв читати
Суд вирішив скасувати арешт стадіону "Чорноморець" в Одесі, повернути з управління АРМА американській Allrise Capital Inc.

Шевченківський райсуд Києва задовольнив клопотання американської інвестиційної компанії Allrise Capital Inc. (Ірвайн, штат Каліфорнія) про скасування накладення арешту на нежитлові будівлі стадіону "Чорноморець" (Одеса) і повернув об'єкт з управління Агентства з розшуку та менеджменту активів (АРМА) власнику.

Як повідомили агентству "Інтерфакс-Україна" в прес-службі Allrise Capital Inc. у четвер, відповідне рішення суд ухвалив 26 серпня.

"Суд захистив майнові права Allrise Capital як інвестора і покупця стадіону "Чорноморець". Тепер ми можемо сконцентруватися на розвитку стадіону й почати реалізовувати наші інвестиційні плани", - заявляють у компанії.

"Ми ретельно вивчили процеси таких справ і надали суду серйозні аргументи на користь Allrise Capital. Держава, очевидно, почала всерйоз прислухатися до проблем реальних інвесторів", - прокоментувала рішення юридична компанія Moris Group, що представляє інтереси Allrise Capital Inc. у суді.

Раніше рішенням Шевченківського райсуду Києва від 31 липня 2020 року було накладено арешт і заборону Allrise Capital Inc. розпоряджатися майном - нежитловими будівлями одеського стадіону "Чорноморець", а рішенням від 6 серпня об'єкт було передано в управління АРМА.

Як повідомлялося, 22 травня 2020 року Фонд гарантування вкладів фізосіб з 21-ї спроби продав на аукціоні стадіон "Чорноморець" американській Allrise Capital Inc. за 193,8 млн грн, що майже вшестеро нижча за стартову ціну об'єкта (1,139 млрд грн). Угоду про передання прав на стадіон між ФГВФО й Allrise Capital Inc. укладено 16 липня 2020 року.

До складу лота увійшла нежитлова нерухомість, розміщена в історичному центрі Одеси, загальною площею 80,3 тис. кв. м - стадіон "Чорноморець", яка має, крім спортивної частини, бізнес-центр із рестораном загальною площею 10,8 тис. грн, фітнес-центр (4,3 тис. кв. м), готель (9,8 тис. кв. м), підземний паркінг тощо.

За даними ФГВФО, остання повна реконструкція стадіону відбулася у 2011 році. Стадіон "Чорноморець" може розмістити на трибунах понад 34 тис. осіб. Значна частина трибун захищена від опадів.

Allrise Capital Inc. (Ірвайн, штат Каліфорнія) раніше повідомляла про плани вкласти понад $10 млн у розвиток стадіону "Чорноморець" і вийти на окупність протягом п'яти років.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

"Запоріжсталь" за 2 роки війни інвестувала в підтримку обладнання понад 1,2 млрд грн, на 2024 рік план - 1 млрд грн

Україна створює максимально сприятливий інвестиційний клімат для потенційних інвесторів

Шмигаль зустрівся з представниками американського бізнесу

Сума угоди з придбання Датагруп-Воля і lifecell у сумі з інвестиційними зобов'язаннями становитиме $1,5 млрд - Шелемба

"Датагруп-Воля" протягом трьох років інвестує понад мільярд грн у розвиток GPON - Шелемба

"Укрнафта" запрошує інвесторів на конкурс із відновлення 20 свердловин

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА