21:40 03.03.2021

H&M відкриє перший магазин у Харкові в ТРЦ Nikolsky

2 хв читати
H&M відкриє перший магазин у Харкові в ТРЦ Nikolsky

Шведський ритейлер H&M відкриє перший магазин у Харкові в травні 2021 року в новому ТРЦ Nikolsky, розширивши мережу в Україні до шести торгових точок, повідомили в прес-службі рітейлера.

Загальна площа магазину складає 2,1 тис. кв. м, з яких близько 1,7 тис. кв. м - торговельна зона. Це шостий магазин мережі в Україні і перший за межами столиці.

"Ми бачимо високий інтерес до бренду H&M у регіонах і тому раді оголосити про відкриття магазину в ТРЦ Nikolsky в Харкові. Я переконана, харків'яни гідно оцінять як широкий асортимент товарів, так і сучасну концепцію магазину", - повідомила регіональний менеджер H&M в Україні і Східній Європі Домінік Фантачіно.

Як повідомив H&M, простір магазина відрізнятиметься від інших магазинів мережі в Україні оновленою інтер'єрною концепцією. Покупців чекає широкий асортимент жіночого, чоловічого, підліткового та дитячого одягу.

"Орендар вже прийняв приміщення і активно веде роботи", - зазначив операційний директор Budhouse Group Максим Гаврюшин.

ТРЦ Nikolsky розташований у центрі Харкова, на вул.Пушкінській, 2. Загальна площа торговельного центру - 106 тис. кв. м, торговельна - 53 тис. кв. м. Паркінг розрахований на 700 машиномісць.

У ТРЦ вже підписані договори оренди з представниками групи Inditex, Argo, MD Fashion, MTI, Nike, Puma, FLO, "Сільпо", Multiplex, Sport Life тощо.

Відкриття ТРЦ Nikolsky заплановано на весну 2021 року. Девелопер проекту - Budhouse Group. Компанія виступає власником і девелопером комерційної, офісної, готельної та житлової нерухомості в Києві, Черкасах Херсоні, Одесі, Харкові та Запоріжжі.

Шведська компанія Hennes & Mauritz AB (H&M), власник другої за величиною в Європі мережі магазинів одягу, відкрив перший магазин в Україні в 2018 році.

Як зазначається в звіті компанії, за дев'ять місяців 2020 фінансового року (ФР) H & M збільшив виручку на 10% - до 156 млн шведських крон (142 млн шведських крон за 9 міс.-2019 ФР), тоді як зростання продаж у гривні склало 5%.

Як повідомлялося, H&M 11 червня 2020 року відкрив четверту торговельну точку в Україні в столичному ТРЦ Dream Town і 1 серпня - п'яту, в ТРЦ Retroville.

ТОВ "H&M Hennes & Mauritz " створено в 2013 році. Згідно з даними Єдиного держреєстру юросіб та фізосіб-підприємців, кінцевим бенефіціаром є Стефан Перссон (Швеція). Статутний капітал компанії становить 696,9 тис. грн.

 

 

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Держава має заохотити великі контейнерні лінії повернутися в порти Одещини - топменеджер "Інтерпайпу"

ArcelorMittal Construction інвестує EUR40 млн у виробництво будматеріалів у Києві

Autodesk знову відклала публікацію річного звіту через перевірку, акції дешевшають на 7,5%

Енергетична незалежність України є значним внеском у безпеку Європи  – президент Vorex

"Запоріжсталь" за 2 роки війни інвестувала в підтримку обладнання понад 1,2 млрд грн, на 2024 рік план - 1 млрд грн

Україна створює максимально сприятливий інвестиційний клімат для потенційних інвесторів

Шмигаль зустрівся з представниками американського бізнесу

Сума угоди з придбання Датагруп-Воля і lifecell у сумі з інвестиційними зобов'язаннями становитиме $1,5 млрд - Шелемба

"Датагруп-Воля" протягом трьох років інвестує понад мільярд грн у розвиток GPON - Шелемба

"Укрнафта" запрошує інвесторів на конкурс із відновлення 20 свердловин

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА