19:36 17.06.2021

Виробник упаковки "СтудіоПак" Гуржоса може стати резидентом ІП "Біла Церква"

2 хв читати
Виробник упаковки "СтудіоПак" Гуржоса може стати резидентом ІП "Біла Церква"

Виробник легкої алюмінієвої упаковки група "СтудіоПак" розглядає можливість розміщення виробництва такої упаковки на території індустріального парку (ІП) "Біла Церква" в одному з побудованих приміщень, повідомив голова ради директорів компанії Вадим Гуржос.

"Наразі ми провадимо переговори і переходимо до активнішої стадії, я розглядаю це виробниче приміщення, де зараз відбувається форум, для одного зі своїх проектів, пов'язаних із виробництвом упаковки", - повідомив Гуржос під час Форуму інноваційних виробництв в ІП "Біла Церква" в четвер.

Він нагадав, що ще в 2008 році територію, на якій нині працює ІП, розглядали як майданчик для будівництва електросталеплавильного заводу.

"Обіймаючи тоді держпосаду в Київській облдержадміністрації, я був причетний до цього проекту, але через розбіжності з місцевим населенням і провідними політсилами цей проект не відбувся, а завдяки прозорливості Василя Хмельницького ми бачимо зараз хороший приклад розвитку індустріального парку", - зазначив Гуржос.

Група компаній "СтудіоПак" заснована в 2006 році як дистриб'юторська, але з 2010 року із запуском виробничої компанії "СтудіоПак Технології" (Київ) є єдиним національним виробником контейнерів із харчової фольги. Виробнича потужність заводу - 20 тис. шт. на годину.

До складу групи також входить дистриб'юторська компанія "СтудіоПак Україна Лімітед".

Продукцію заводу використовують підприємства хлібної, м'ясної, кондитерської промисловості, підприємства HoReCa, національні та регіональні роздрібні мережі.

У 2020 році виручка "СтудіоПак Технології" сягнула 75,2 млн грн проти 52,4 млн грн роком раніше, чистий прибуток - майже 6 млн грн проти 8,4 млн грн.

Загальна площа ІП "Біла Церква", включеного до реєстру індустріальних парків у квітні 2018 року, - понад 70 га. За даними прес-служби ІП, на 2021 рік резидентами індустріального парку є шість компаній.

Першим проектом став завод електрофурнітури Plank Electrotechnic LLC, ще одним резидентом нещодавно став виробник товарів та обладнання для доступу на висоту Virastar.

Парк входить до складу Інвестиційної групи UFuture українського підприємця Василя Хмельницького.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

ОГТСУ у 2024 р. інвестує в розвиток газотранспортної системи 812,9 млн грн - регулятор

AHK Ukraine пропонує провести низку реформ для залучення іноземного бізнесу до процесу відбудови

KSG Agro шукає інвесторів для будівництва заводу за $8 млн із переробки матеріалів, що залишилися унаслідок руйнувань у Херсонській області

ЄБРР розгляне можливість спільного інвестування з UDF у майбутньому

Міжнародні інвестиції в Україну зросли до $1,2 млрд у 2023 році

Українці заробили $850 млн на інвестиціях у криптоактиви за 2023 р. - Chainalysis

Україна запускає механізм держпідтримки проєктів з великими інвестиціями - Свириденко

Інвестори зможуть одержати компенсацію за побудовані ними об'єкти інженерно-транспортної інфраструктури - Шмигаль

Державний департамент США та Німецький фонд Маршалла США створюють проєкт для сталого відновлення міст України

Компанія Univest інвестувала близько 300 млн грн у новий цех із випуску еко-упаковки в ІП "Фастіндастрі"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА