12:34 27.02.2018

Оновлено список кандидатів на зайняття посади глави Нацслужби здоров'я

2 хв читати
Оновлено список кандидатів на зайняття посади глави Нацслужби здоров'я

Перелік претендентів на посаду голови Національної служби здоров'я доповнено одним кандидатом.

Згідно з оновленим списком на сайті Нацагентства з питань державної служби, участь у конкурсі візьме також директор ТОВ "Дентал депо" (Тернопіль) Микола Сліпченко.

Серед претендентів на посаду, зокрема, заступник генерального директора з питань стратегічного розвитку ТОВ "Isida-IVF" Олег Петренко, головний лікар ТОВ "Поділля Медфарм" Анатолій Побережний, гендиректор київського КП "Фармація" Руслан Світлий, екс-глава Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги Андрій Вишневський, начальник відділу моніторингу в сфері надання медичної допомоги наркозалежним та Call-центру держустанови "Український моніторинговий і медичний центр з наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров'я" Юрій Кеда.

Крім того, у конкурсі візьмуть участь головний лікар Чуднівської центральної районної лікарні (Житомирська обл.) Ігор Лукашенко, партнер юридичної компанії Jurimex Марина Слободніченко, бенефіціар ТОВ "Центр підготовки енергоменеджерів" Ігор Свиридов, головлікар медцентру "Фаорм Макс" (Бровари Київської обл.) Сергій Горбань, а також керівник ТОВ "Антіна", екс-нардеп Лідія Котеляк, керівник фінансової компанії "ФінХелпФарм" Мирон Найд, радник міністра юстиції Роман Усенко.

Раніше Центр протидії корупції висловив занепокоєння з приводу непрозорості конкурсу, зокрема, тим, що список кандидатів було оприлюднено менш ніж за добу до його проведення. Крім того, у центрі акцентували увагу на прискореному аналізі пакетів документів кандидатів - прийом документів тривав до 23 лютого, а 26 лютого було оголошено перелік претендентів на посаду.

Як повідомлялося, 27 лютого комісія з питань вищого корпусу державної служби проведе тестування, вирішення ситуаційних завдань і співбесіду кандидатів у рамках конкурсу на посаду глави НСЗУ, що виконуватиме функції національного замовника медичних послуг і лікарських засобів за програмою медичних гарантій.

Кабінет Міністрів України 7 лютого 2018 року прийняв рішення про проведення конкурсу на посаду голови НСЗУ. Пізніше уряд змінив вимоги до претендентів на посаду, дозволивши брати участь у ньому особам із досвідом роботи на керівних посадах у соціальній сфері, в сфері охорони здоров'я, фінансів, надання послуг, а також у благодійних організаціях.

До внесення змін участь у конкурсі могли брати лише особи, які мають досвід роботи на посадах державної служби категорії "А" або "Б", на посадах не нижче керівників структурних підрозділів в органах місцевого самоврядування або досвід роботи на керівних посадах у сфері державних фінансових гарантій медичного обслуговування населення за програмою держгарантій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

Лікарня "Охматдит" увійде до ПМГ із 2025 року

Інститут ім. Філатова продовжить розвивати використання ШІ для діагностики очних хвороб

Попит на неврологічні препарати з початку року суттєво зростає - експерт

Фармроздріб у 2024 р. підхопив минулорічний тренд зростання частки дієтичних добавок і ВТМ аптечних мереж - експерт

Актуальні тенденції попиту на фармринку відображають зміни потреб населення через війну - думка

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА