15:30 27.02.2018

До фінального етапу конкурсу на посаду глави Нацслужби здоров'я допущено 8 осіб

2 хв читати
До фінального етапу конкурсу на посаду глави Нацслужби здоров'я допущено 8 осіб

До фінального етапу (співбесіда) конкурсу на посаду голови Національної служби здоров'я України (НСЗУ) за результатами тестування на знання законодавства, а також вирішення ситуаційних завдань допущено вісьмох претендентів, повідомила член правління "Центру протидії корупції" (ЦПК) Олександра Устинова на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

За її даними, серед фіналістів конкурсу - заступник генерального директора з питань стратегічного розвитку ТОВ "Isida-IVF" Олег Петренко, начальник відділу моніторингу в сфері надання медичної допомоги наркозалежним та call-центру держустанови "Український моніторинговий і медичний центр з наркотиків та алкоголю Міністерства охорони здоров'я" Юрій Кеда, науковий співробітник військового інституту Київського національного університету ім. Т.Г.Шевченка Оксана Солдатенко, екс-глава Координаційного центру з надання безоплатної правової допомоги Андрій Вишневський. Кандидатами також стали головний лікар медцентру "Фаорм Макс" (Бровари Київської обл.) Сергій Горбань, керівник фінансової компанії "ФінХелпФарм" Мирон Найда, директор ТОВ "Дентал депо" (Тернопіль) Микола Сліпченко (був внесений до списку кандидатів, допущених до участі в конкурсі, після поновлення переліку).

За результатами тестування максимальну кількість балів (два) набрало шестеро осіб, один з учасників - бенефіціар ТОВ "Центр підготовки енергоменеджерів", екс-гендиректор "Донвуглеводоканалу" Ігор Свиридов, не набрав балів і припинив участь у конкурсі.

Як повідомлялося, до участі в конкурсі було допущено 14 осіб, загалом було подано 20 пакетів документів - шість претендентів не були допущені через відсутність відповідного досвіду роботи, неповного пакета документів, надання документів невідповідного зразка, або через подачу їх після закінчення терміну їх прийому.

Раніше ЦПК висловлював стурбованість з приводу конкурсу, зокрема через оприлюднення списку кандидатів менш ніж за добу до його проведення, а також прискореним аналізом пакетів документів кандидатів. Прийом документів закінчився 23 лютого, перелік допущених претендентів з 13 чоловік був оголошений 26 лютого, а дещо пізніше - оновлений.

Кабінет Міністрів 7 лютого 2018 року ухвалив рішення про проведення конкурсу на посаду голови НСЗУ. Пізніше уряд змінив вимоги до претендентів на посаду, дозволивши брати участь в ньому особам з досвідом роботи на керівних посадах в соціальній сфері, у сфері охорони здоров'я, фінансів, надання послуг, а також в благодійних організаціях.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дніпропетровська область отримала від чеських партнерів мобільне реанімаційне відділення на 13 пацієнтів

МОЗ завершило перевірку ВЛК у Києві

Усі бюро судмедекспертизи до середини 2024 року увійдуть до єдиної національної системи під управлінням МОЗ - Кузін

Через війну в Україні не діагностують до 30% випадків туберкульозу

Українські клініки отримають іще 73 потужні генератори в рамках проєкту МОЗ і СБ

Фонд UNFPA за підтримки Швеції та Норвегії передав Україні ще дві мобільні гінекологічні клініки

Кабмін затвердив стратегію добровільного донорства крові до 2028 року

У Києві почалося створення найсучаснішого Центра протезування для військових - Кличко

Мерія Лондона повідомила про початок благодійної програми з відправки авто в Україну на базі ініціативи Кличка

Волонтери ТЧХУ Житомирщини зустріли 51-й евакуаційний поїзд із Донецької області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА