15:22 24.04.2018

У лікарні залишаються ще 13 постраждалих у ДТП з маршруткою у Кривому Розі

2 хв читати
У лікарні залишаються ще 13 постраждалих у ДТП з маршруткою у Кривому Розі

В м. Кривий Ріг Дніпропетровської області в міській лікарні №2 залишаються ще 13 постраждалих у дорожньо-транспортній пригоді, в якій унаслідок зіткнення трьох транспортних засобів 17 квітня загинули дев'ятеро осіб і ще 21 госпіталізували.

Як розповів журналістам заступник завідувача приймальним відділенням Криворізької міської клінічної лікарні №2 Володимир Степанов, у реанімації перебувають троє постраждалих, їхній стан залишається украй важким. Ще 10 людей перебувають у стані середньої тяжкості. У вівторок з лікарні виписали двох постраждалих.

Як повідомлялося, о 5:55 вівторка, 17 квітня 2018 року, у м. Кривий Ріг на перехресті проспекту Металургів та вул. Героїв АТО зіткнулися пасажирський автобус "Ікарус", маршрутне таксі "Мерседес Спринтер" і легковий автомобіль "Mazda 6". За даними місцевих ЗМІ, автобус прямував за працівниками одного з підприємств, щоб відвезти їх на зміну. Мікроавтобус прямував за маршрутом №261, їхав з 95-го кварталу на Соцмісто. У цей час на миготливий жовтий сигнал світлофора перехрестя проїжджав легковий автомобіль Mazda - він протаранив мікроавтобус, який відкинуло на зустрічну смугу під колеса "Ікаруса".

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху).

Правоохоронці затримали водія автомобіля "Mazda", одного з учасників ДТП, він перебуває під конвоєм в одній з лікарень Кривого Рогу. 20 квітня Суд Бабушкінського району Дніпра обрав йому запобіжний захід у вигляді утримання під вартою строком на два місяці без права внесення застави.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

Лікарня "Охматдит" увійде до ПМГ із 2025 року

Інститут ім. Філатова продовжить розвивати використання ШІ для діагностики очних хвороб

Попит на неврологічні препарати з початку року суттєво зростає - експерт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА