17:56 10.07.2018

На раптові легкі захворювання припадає близько 95% страхових випадків з українськими туристами за кордоном

2 хв читати
На раптові легкі захворювання припадає близько 95% страхових випадків з українськими туристами за кордоном

На випадки раптових легких захворювань у туристів – ГРВІ, гастроентерити, отити, а також несильні побутові травми – припадає 93-95% страхових випадків з українськими туристами за кордоном, повідомляє прес-служба СК "Європейське туристичне страхування" (ERV, Київ).

У прес-релізі наголошується, що для українських туристів вже звично купувати страховий поліс під час поїздок за кордон. Водночас часто ставлення до цього процесу доволі формальне. У таких випадках достатньо амбулаторного лікування, середня вартість якого за кордоном становить EUR/USD110-120.

При цьому компанія зазначає, що 4-6% страхових подій з туристами країни – це випадки, які потребують нагального стаціонарного лікування: гострі харчові отруєння з високою температурою і зневодненням, апендицити і доволі серйозні травми. Середня вартість медичних послуг обійдеться в 1,5 тис. грн – EUR/USD 2 тис. Близько 1% – це випадки репатріації та медичної евакуації туристів, де середня вартість варіюється від EUR/USD 2 тис. до EUR/USD 3,5 тис.

Як пояснює СК "Європейське туристичне страхування", за наявності страхового поліса зазначені витрати оплачує та/або компенсує туристам страхова компанія в межах суми страхового покриття укладеного договору страхування. Тому під час оформлення страхового поліса рекомендується обов'язково звертати увагу на розмір страхової суми: вона має бути не меншою за EUR/USD 30 тис. на кожного застрахованого. Для подорожей у екзотичних напрямках – Таїланд, Індія (Гоа), поїздок до країн, значно віддалених від України, острівних держав (Мальдіви, Карибські о-ви), а також до ОАЕ, Японії, Австралії, країн Північної та Південної Америки, ERV рекомендує використовувати страхову суму не меншу за EUR/USD50 тис.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

Лікарня "Охматдит" увійде до ПМГ із 2025 року

Інститут ім. Філатова продовжить розвивати використання ШІ для діагностики очних хвороб

Попит на неврологічні препарати з початку року суттєво зростає - експерт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА