16:02 02.08.2018

МОЗ оприлюднило список пляжів в Україні, де можна купатися

2 хв читати
МОЗ оприлюднило список пляжів в Україні, де можна купатися

Міністерство охорони здоров'я України опублікувало на своїй сторінці в соцмережі Facebook список пляжів, де не рекомендується купатися.

"Літо в розпалі і хочеться більше часу проводити на природі біля річки, або моря. Нагадуємо: перед тим, як планувати відпочинок біля водойми, не забудьте перевірити оновлений список пляжів, які не рекомендовані для купання", - йдеться в повідомленні.

У списку фігурують 13 пляжів у Києві, зокрема "Центальний", "Дитячий", "Золотий" і "Молодіжний" на Гідропарку, пляжі в Пущі-Водиці, а також на озерах Веселка, Тельбін і Вербне.

У Київській області не можна купатися, зокрема, на міських пляжах у Білій Церкві та Українці, озерах у Борисполі, рекреаційних зонах в Ірпені, Гостомелі, Фастові, Василькові.

Також не рекомендується купатися на пляжах Вінниці, Ковеля Волинської області, Старокостянтинова Хмельницької області, Черкас, Дніпра, Кривого Рогу, Кам'янського біля річпорту, Павлограда і Верхньодніпровська Дніпропетровської області, Запоріжжя, Енергодара, в Миколаєві, Полтаві, Кременчуці та Горішні Плавнях.

У Харкові не рекомендується купатися на пляжі "Петренківський", а також міських пляжах Балаклеї і Краснограда Харківської області.

Не рекомендується купатися на "Новомиколаївському пляжі" в Кропивницькому, а також в Олександрії та Світловодську Кіровоградської області, в Сєвєродонецьку і Старобільську Луганської області, у м.Коростень Житомирської області, "Молодіжному" пляжі в Золочеві Львівської області, в Рівному та містах Здолбунів, Дубровиця, Радивилів і Дубно Рівненської області.

До списку нерекомендованих потрапили пляжі в рекреаційних зонах низки міст Вінницької та Житомирської областей, м.Чернігів на Десні, а також деякі пляжі річок Уж, Латориця, Синявка і Іршавка у Закарпатті.

З морських пляжів до списку потрапили "Центральний" і "Лівобережний" пляжі в Маріуполі, а також у прилеглих смт Ялта і селах Юр'ївка, Урзуф, Мелекіне.

Морські пляжі Одеської, Миколаївської, Херсонської та Запорізької області до списку не потрапили. У списку небажаних також немає жодного пляжу на прісноводних водоймах Чернівецької, Івано-Франківської, Тернопільської, Сумської, Донецької та Одеської областей.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

USAID запустив два проєкти відновлення медінфраструктури в Харківській і Запорізькій областях

53% відсотки опитаних українців вважають, що загроза здоров'ю від коронавірусу була перебільшена - опитування "Рейтингу"/Gallup Int.

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА