14:06 22.02.2019

Екс-ректор НМУ ім.О.О.Богомольця Амосова в супроводі прибічників намагалася потрапити до будівлі університету - МОЗ

1 хв читати
Екс-ректор НМУ ім.О.О.Богомольця Амосова в супроводі прибічників намагалася потрапити до будівлі університету - МОЗ

Звільнена з посади ректора Національного медуніверситету ім. О.О.Богомольця Катерина Амосова в п'ятницю, 22 лютого, намагалася потрапити до будівлі ректорату, повідомляється на сайті Міністерства охорони здоров'я.

"Близько 8:00 ранку біля адміністративної будівлі університету Катерина Амосова і люди спортивної зовнішності намагалися потрапити до будівлі НМУ ім. О.О. Богомольця, не маючи для цього жодних законних підстав", - повідомляє прес-служба Міністерства охорони здоров'я з посиланням на в. о. ректора НМУ ім. О.О. Богомольця Юрія Кучина.

Згідно з повідомленням, К.Амосова та її прибічники пішли до приїзду поліції, а після того, як поліція поїхала, знову повернулися. Рада трудового колективу і ректорат НМУ ім. Богомольця планують сьогодні обговорити ситуацію, свою позицію і подальші дії.

Як повідомлялося, 11 січня 2019 року МОЗ втретє звільнив Катерину Амосову з посади ректора Національного медуніверситету ім. Богомольця після того, як вона двічі відновлювалася на посаді через суд. Зокрема, в грудні 2018 року Окружний адміністративний суд Києва своєю ухвалою призупинив наказ МОЗ про звільнення К.Амосової і заборонив будь-кому, окрім неї, обіймати посаду ректора. МОЗ заявив про намір оскаржити рішення суду і звернутися до Національної поліції зі скаргою на суддю.

Конфлікт між Міністерством охорони здоров'я та керівництвом Національного медуніверситету ім.Богомольця триває з 2017 року.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА