19:07 11.05.2019

Інститут ім.Амосова планує завершити будівництво нового корпусу в жовтні 2019 року

2 хв читати

Держустанова "Національний інститут серцево-судинної хірургії ім.М.Амосова НАМНУ" планує завершити будівництво лікувально-реабілітаційного корпусу в рамках реалізації державного інвестиційного проекту (ДІП) вартістю 2,837 млрд грн в жовтні 2019 року.

Як повідомляється в протоколі засідання міжвідомчої комісії з питань ДІП від 22 квітня, розміщеному на сайті Міністерства економічного розвитку і торгівлі, про це на засіданні комісії повідомив заступник директора інституту Олександр Мішуровський.

За його словами, наразі коштом підрядних організацій для будівництва корпусу виконано будівельні роботи на суму 28 млн грн.

О.Мішуровський також повідомив, що наразі інститут проводить роботу з пошуку інвестора та розробки моделі закупівлі дорогого медичного обладнання, зокрема, тривають переговори з представниками Чехії для залучення коштів.

Як повідомлялося, на початку травня Антимонопольний комітет України (АМКУ) оштрафував на 149,93 млн грн дві компанії "Укрбуду" – ТОВ "Північно-український будівельний альянс" та ТОВ "Спецбуд-Плюс" за змову у тендерах на реконструкцію Національного інституту серцево-судинної хірургії ім.М.Амосова та гімназії ім. Бойченка (обидва – Київ). Штраф Північно-українському будівельному альянсу становив загалом 71,45 млн грн (56,16 млн грн – за тендером з реконструкції інституту і 15,29 млн грн – гімназії), а "Спецбуд-Плюс" оштрафований загалом на 78,48 млн грн (63,19 млн грн і 15,29 млн грн відповідно), наголошується в повідомленні АМКУ. Очікувана вартість тендеру на реконструкцію Національного інституту серцево-судинної хірургії ім.М.Амосова становила 2,8 млрд грн, гімназії ім. Бойченка (обидва – Київ) – 175 млн грн.

Раніше, у 2018 році, в системі ProZorro була розміщена інформація, що генеральним підрядником будівництва лікувально-реабілітаційного корпусу Національного інституту серцево-судинної хірургії ім. М.Амосова НАМНУ на вул. Амосова, 6 стане ТОВ "Південно-український будівельний альянс" (обидва - Київ).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

Лікарня "Охматдит" увійде до ПМГ із 2025 року

Інститут ім. Філатова продовжить розвивати використання ШІ для діагностики очних хвороб

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА