18:45 18.11.2019

Суд закрив справу Мосійчука проти Супрун без права повторного звернення

1 хв читати
Суд закрив справу Мосійчука проти Супрун без права повторного звернення

Окружний адміністративний суд Києва закрив справу проти екс-виконувача обов'язків міністра охорони здоров'я України Уляни Супрун за позовом Ігоря Мосійчука.

"Окружний адміністративний суд Києва закрив справу проти мене за позовом Мосійчука із забороною повторного звернення. Ось так тихо, без істерик позивача перед телекамерами. Justice is served", - написала Супрун на своїй сторінці у Twitter.

Як повідомлялося, на виконання позову екс-нардепа від фракції "Радикальна партія" Олега Ляшка Ігоря Мосійчука Окружний адмінсуд Києва 5 лютого заборонив Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я України.

В Окружному адмінсуді Києва пояснили, що ухвалили рішення про заборону Супрун виконувати обов'язки міністра охорони здоров'я з огляду на подвійне громадянство та перевищення нею допустимого терміну перебування в статусі в. о. Водночас Супрун не було заборонено здійснювати повноваження, які було делеговано їй як заступнику міністра.

Кабінет Міністрів 13 лютого ухвалив рішення, що забезпечує безперервність роботи Міністерства охорони здоров'я України.

Окружний адмінсуд Києва 14 лютого скасував заходи щодо забезпечення позову стосовно відсторонення Супрун від керівництва МОЗ "за власною ініціативою".

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА