18:01 13.12.2019

Київрада затвердила програму "Здоров'я киян" на 2020-2022 рр. на 16 млн грн

2 хв читати
Київрада затвердила програму "Здоров'я киян" на 2020-2022 рр. на 16 млн грн

Київська міська рада (Київрада) затвердила міську цільову програму "Здоров'я киян" на 2020-2022 рр., повідомляється на її сайті.

Згідно з повідомленням, на реалізацію програми з міського та державного бюджету на три роки передбачено понад 15,86 млн грн.

Програма передбачає п'ять основних напрямів: організаційні заходи щодо модернізації системи охорони здоров'я столиці в рамках законодавства України; роботи з капремонту медзакладів первинки, забезпечення комунальних медзакладів обладнанням, лікзасобами та медвиробами, забезпечення соцзахисту медпрацівників, які вийшли на пенсію, забезпечення безкоштовного відпуску продукції дитячого харчування та донорського молока для дітей першого та другого року життя з малозабезпечених сімей.

Планується будівництво багатопрофільної лікарні на території житлового масиву Троєщина, додаткового корпусу Київської міської клінічної лікарні №11 для розміщення Центру нейрореабілітації учасників АТО, а також Центру первинної медико-санітарної допомоги на житловому масиві Осокорки.

Крім того, заплановано реконструкцію та капремонт Київської міської клінічної лікарні №6, Київського міського перинатального центру, Київського міського будинку дитини "Берізка" з прибудовою корпусу фізичної та реабілітаційної медицини, Центру термічних уражень, реконструктивно-відновлювальної та пластичної хірургії КМКЛ №2, Міської туберкульозної лікарні №2, нежитлового приміщення під амбулаторію лікарів сімейної медицини (Дарницький бульв., 23), приймального відділення та спеціалізованих відділень Олександрівської клінічної лікарні, частини приміщень першого поверху нежитлового приміщення під амбулаторію лікарів сімейної медицини (вул. Райдужна, 23а), приміщення під відділення екстреної медичної допомоги (просп. Свободи, 22а), відділення екстреної медичної допомоги (вул. Джеймса Мейса, 3), амбулаторії лікарів сімейної медицини з прибудовою центру медико-санітарної допомоги (вул. Гмирі, 8), басейну центру первинної медико-санітарної допомоги №2, нежитлових приміщень для облаштування амбулаторії лікарів сімейної медицини (бульв. Бикова, 7а), а також покрівлі та утеплення фасаду Центральної районної дитячої поліклініки.

Мета програми - покращити якість надання медичних послуг у Києві.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дніпропетровська область отримала від чеських партнерів мобільне реанімаційне відділення на 13 пацієнтів

МОЗ завершило перевірку ВЛК у Києві

Усі бюро судмедекспертизи до середини 2024 року увійдуть до єдиної національної системи під управлінням МОЗ - Кузін

Через війну в Україні не діагностують до 30% випадків туберкульозу

Українські клініки отримають іще 73 потужні генератори в рамках проєкту МОЗ і СБ

Фонд UNFPA за підтримки Швеції та Норвегії передав Україні ще дві мобільні гінекологічні клініки

Кабмін затвердив стратегію добровільного донорства крові до 2028 року

У Києві почалося створення найсучаснішого Центра протезування для військових - Кличко

Мерія Лондона повідомила про початок благодійної програми з відправки авто в Україну на базі ініціативи Кличка

Волонтери ТЧХУ Житомирщини зустріли 51-й евакуаційний поїзд із Донецької області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА