18:10 07.04.2020

Благодійний фонд родини Жебрівських закупив апарати ШВЛ для лікарень Києва, Шостки та Ружина, направив набори ліків до різних регіонів України

1 хв читати
Благодійний фонд родини Жебрівських закупив апарати ШВЛ для лікарень Києва, Шостки та Ружина, направив набори ліків до різних регіонів України

Благодійний фонд родини Жебрівських закупив апарати штучної вентиляції легенів (ШВЛ) для лікарень Києва, Шостки та Ружина, направив набори ліків і засобів захисту в різні регіони України.

Як повідомляється в прес-релізі фонду, фонд сплатив і чекає на постачання трьох апаратів ШВЛ виробництва США ORICARE V8600, закупив цифрову ультразвукову діагностичну систему Acclarix LX8 та обладнання для облаштування палат інтенсивної терапії лікарень Києва, Шостки (Сумська обл.) та Ружина (Житомирська обл.).

Крої того, фонд направив до 17 лікарень у різних областях України, зокрема військового госпіталю міста Часів Яр (Донецька обл.), необхідні засоби захисту - захисні костюми, захисні медичні маски, медичні рукавички, респіратори класу захисту FFP2 та FFP3, захисні окуляри, дезрозчини та лікарські засоби виробництва "Фармак".

За підтримки фонду для українських медиків буде пошито 4000 захисних костюмів зі спеціального матеріалу, який відповідає європейським стандартам якості.

Як повідомлялося, Всеукраїнська благодійна організація "Благодійний фонд родини Жебрівських" (правонаступниця Благодійного фонду "Фармак") виділила 10 млн грн на протидію поширенню коронавірусу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА