19:28 02.04.2021

Київський міський дитячий діагностичний центр подав пропозиції в НСЗУ за 5 пакетами, залишиться в мережі комунальних клінік

1 хв читати
Київський міський дитячий діагностичний центр подав пропозиції в НСЗУ за 5 пакетами, залишиться в мережі комунальних клінік

Київський міський дитячий діагностичний центр (на вул. Урлівській в Дарницькому районі) подав пропозиції до Національної служби здоров'я України за п’ятьма пакетами медпослуг, медзаклад залишиться в мережі комунальних клінік.

Як повідомляє прес-служба Київської міськдержадміністрації (КМДА) з посиланням на заступника голови КМДА Анну Старостенко, центр подав пропозиції в НСЗУ на новий контракт з п'яти пакетів послуг, що більше ніж у 2020 році.

"Обсяг фінансування установи повинен збільшитися. З дня на день центр отримає відповідний договір", - сказала Старостенко.

За її інформацією, у 2020 році центр уклав контракт з НСЗУ тільки за двома пакетами, фінансування стосовно них від НСЗУ покривало тільки 60% потреби медустанови, що призвело до виникнення з листопада 2020 заборгованості з виплати заробітної плати працівникам.

"Комісія департаменту охорони здоров'я здійснила перевірку фінансово-господарської діяльності медустанови і виявила низку порушень, допущених за попереднього керівництва. На сьогодні всі матеріали перевірки передані в правоохоронні органи", - сказала Старостенко.

Вона зазначила, що "в будь-якому випадку про звільнення медпрацівників, перепрофілювання або закриття Київського міського дитячого діагностичного центру не йдеться".

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

Лікарня "Охматдит" увійде до ПМГ із 2025 року

Інститут ім. Філатова продовжить розвивати використання ШІ для діагностики очних хвороб

Попит на неврологічні препарати з початку року суттєво зростає - експерт

Фармроздріб у 2024 р. підхопив минулорічний тренд зростання частки дієтичних добавок і ВТМ аптечних мереж - експерт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА