18:02 01.09.2021

"Фармак" автоматизує процедуру підбору персоналу

2 хв читати
"Фармак" автоматизує процедуру підбору персоналу

Фармацевтична компанія "Фармак" (Київ) перша серед українських фармкомпаній впровадила систему SAP SuccessFactors для автоматизації найбільш важливих і трудомістких процесів у галузі управління персоналом, впроваджує новий модуль - SAP SuccessFactors Recruiting.

Як повідомляється у прес-релізі компанії, модуль SAP SuccessFactors Recruiting дасть змогу охопити й автоматизувати весь процес підбору персоналу - від запуску заявок на пошук людини до її виходу на роботу.

Крім того, модуль дає можливість аналізувати роботу рекрутерів за допомогою метрик HR-ефективності.

"HR-фахівці зможуть ефективніше працювати з базами резюме, вести облік внутрішніх та зовнішніх кандидатів, формувати групи найбільш релевантних претендентів відповідно до поданих заявок на підбір персоналу та зберігати результати проведених співбесід", - уточнюють у компанії.

За словами директора з персоналу "Фармак" Вікторії Кондрашихіної, такий підхід значно скоротить трудовитрати на пошук фахівців, прискорить закриття вакансій.

"Активно цифровізуючи бізнес, "Фармак" велику увагу приділяє автоматизації HR-процесів. Вже три роки в нас працює модуль SAP SuccessFactors, який перевів в онлайн постановку, каскадування та погодження цілей, щорічне оцінювання за корпоративними та управлінськими компетенціями, формування індивідуальних планів розвитку та кадрового резерву. Минулого року почали впроваджувати модуль, який автоматизує навчання персоналу. Це дасть змогу спростити та прискорити процес набуття нових знань та перейти від паперових носіїв до управління цифровими даними. А також - розвивати E-Learning із елементами гейміфікації, зробивши навчання більш гнучким та результативним. Наразі впроваджуємо автоматизацію рекрутингу для ще більшої ефективності та вивільнення часу HR-спеціалістів на інші стратегічні завдання", - сказала вона.

"Фармак" - лідер фармацевтичного ринку України. У продуктовому портфелі компанії понад 220 складнокомпонентних сучасних лікарських засобів. Серед основних напрямів - ендокринологічні, гастроентерологічні, кардіологічні, неврологічні, протизастудні та інші препарати.

"Фармак" щорічно реінвестує у розвиток до 90% прибутку. З 1995 року компанія інвестувала в модернізацію виробництва понад $310 млн. Щорічні інвестиції в наукові дослідження та розробки становлять приблизно $15 млн.

Виробничі потужності та лабораторно-технічний комплекс компанії отримали міжнародну сертифікацію відповідності стандартам GMP.

У 2020 році "Фармак" збільшив експортні постачання на 40%. Його продукція представлена у понад 30 країнах ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу, Азії та ін.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

Співзасновник медлабораторії "Ескулаб" заявляє про ризики зупинки роботи мережі, невиплати зарплати і податків через спробу рейдерського захоплення

Лікарня "Охматдит" увійде до ПМГ із 2025 року

Інститут ім. Філатова продовжить розвивати використання ШІ для діагностики очних хвороб

Попит на неврологічні препарати з початку року суттєво зростає - експерт

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА