16:17 21.09.2021

"Фармак" відкрив офіс в Об'єднаних Арабських Еміратах

2 хв читати
"Фармак" відкрив офіс в Об'єднаних Арабських Еміратах

Фармкомпанія "Фармак" і один із найбільших експортерів лікарських засобів відкрила офіс в Об'єднаних Арабських Еміратах, надалі планує посилити експансію на Близькому Сході та локалізацію в Саудівській Аравії та Єгипті, повідомила її прес-служба у вівторок.

Відповідно до прес-релізу, на ринку Близького Сходу продукція компанії представлена з 2016 року.

"Здійснюючи реалізацію препаратів через локальних дистриб'юторів, компанія проводила аудит потенціалу ринку й аналіз продуктових ніш фармацевтики регіону. Цього року з метою консолідованого управління бізнесом на Близькому Сході керівництво "Фармак" ухвалило рішення відкрити офіс компанії в ОАЕ", - повідомляється в прес-релізі компанії.

Очолить новий офіс Мурад Ішак Хабіб, який раніше був генеральним директором представництва компанії Tabuk Pharmaceuticals і понад вісім років очолював у регіоні Близького Сходу діяльність компанії Sandoz. За словами Хабіба, які наводяться в повідомленні, відкриття офісу в ОАЕ - лише перший стратегічний крок для "Фармаку", надалі компанія планує посилити експансію в регіоні й локалізацію в Саудівській Аравії та Єгипті.

У компанії наголошують, що наразі виробничі потужності "Фармаку" успішно пройшли атестацію в державних органах ОАЕ. Також компанія зареєструвала низку ін'єкційних препаратів виробництва "Фармак", які вже закуповуються на державних і локальних госпітальних тендерах регіону.

"Ринок Близького Сходу для нас не є новим, і ми активно масштабуємо свою присутність у цьому регіоні. Центром діяльності на Близькому Сході ми обрали Об’єднані Арабські Емірати", - пояснює директор з розвитку бізнесу АТ "Фармак" Віктор Костюк, слова якого наводить прес-служба.

При цьому він нагадав, що ОАЕ має репутацію держави з дуже високим рівнем національної системи охорони здоров'я і жорстким регулюванням діяльності, пов'язаної з виробництвом і розповсюдженням лікарських засобів. "Те, що на цьому ринку представлена продукція "Фармак", іще раз засвідчує високий рівень якості наших препаратів", - зазначає Костюк.

"Фармак" - лідер фармацевтичного ринку України. У продуктовому портфелі компанії понад 220 складнокомпонентних сучасних лікарських засобів. Серед основних напрямів - ендокринологічні, гастроентерологічні, кардіологічні, неврологічні, протизастудні та інші препарати.

Офіс в ОАЕ - шостий міжнародний офіс компанії. У 2020 році "Фармак" збільшив експортні постачання на 40%. Сьогодні продукція виробника представлена в більше ніж 30 країнах ЄС, Центральної та Південної Америки, СНД, Близького Сходу та Азії.

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Дніпропетровська область отримала від чеських партнерів мобільне реанімаційне відділення на 13 пацієнтів

МОЗ завершило перевірку ВЛК у Києві

Усі бюро судмедекспертизи до середини 2024 року увійдуть до єдиної національної системи під управлінням МОЗ - Кузін

Через війну в Україні не діагностують до 30% випадків туберкульозу

Українські клініки отримають іще 73 потужні генератори в рамках проєкту МОЗ і СБ

Фонд UNFPA за підтримки Швеції та Норвегії передав Україні ще дві мобільні гінекологічні клініки

Кабмін затвердив стратегію добровільного донорства крові до 2028 року

У Києві почалося створення найсучаснішого Центра протезування для військових - Кличко

Мерія Лондона повідомила про початок благодійної програми з відправки авто в Україну на базі ініціативи Кличка

Волонтери ТЧХУ Житомирщини зустріли 51-й евакуаційний поїзд із Донецької області

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА