14:30 08.09.2022

Медцентр "Лелека" відновив роботу пологового будинку та відкрив хірургічне відділення

2 хв читати
Медцентр "Лелека" відновив роботу пологового будинку та відкрив хірургічне відділення

Медичний центр "Лелека" (Пуща-Водиця, Київська обл.) відновив роботу пологового будинку, яку було припинено через воєнну агресію РФ, і відкрив хірургічне відділення широкого профілю для дорослих.

Як повідомляється в пресрелізі медичного центру, пологовий будинок відновив роботу з 1 вересня 2022 року. Клініка, як і раніше, надаватиме медичну допомогу під час пологів та ведення вагітності, а також послуги з лікування гінекологічних проблем.

Крім того, на базі пологового будинку запрацював повноцінний центр сучасної хірургії, де проводиться хірургічне лікування широкого профілю захворювань для дорослих.

У планах компанії трансформація у багатопрофільну клініку.

Серед основних напрямів хірургічного центру "Лелека" оперативна гінекологія та ендоскопія, мамологія, судинна хірургія (флебологія), абдомінальна (лапароскопічна), баріатрична, ендокринна та амбулаторна хірургії, проктологічні та урологічні операції. Також розвиватиметься напрям пластичної хірургії.

Як наслідок повномасштабної війни, можемо вже говорити про значне зменшення кількості нових вагітностей і пологів як в Україні загалом, так і в Києві зокрема. "Лелека" у Пущі-Водиці – це велике, просторе, інноваційне та по-сучасному оснащене приміщення, яке потрібно задіяти на повну потужність. Тому вирішили запускати нові медичні напрями та трансформуватися з клініки лише для жінок у багатопрофільний медичний центр", - наведено у пресрелізі слова генерального директора медичного центру "Лелека" Валерія Зукіна.

Медцентр також повідомив, що на честь запуску нового напряму "Лелека" проводить безкоштовні операції для військовослужбовців ЗСУ та їхніх сімей, а також мешканців постраждалих від агресії РФ населених пунктів Київської області – Горенки, Бучі, Ірпеня та Мощуна. Перелік безкоштовних послуг передбачає, зокрема, оперативні втручання при жовчнокам'яній хворобі, лапароскопічні та відкриті операції при грижах, операції при діафрагмальній грижі, а також операції при варикозі.

Як повідомлялося, медичний центр "Лелека" отримав сертифікат найпрестижнішої міжнародної системи акредитації медичних закладів JCI.

ТОВ "Лелека" створено у 2014 році.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Сучасні карети швидкої допомоги від партнерів із Німеччини доставлять на Херсонщину - ОВА

Україна залучить додатково EUR100 млн від Ради Європи для відновлення медицини - Шмигаль

Рада ухвалила в цілому закон щодо наглядових рад медзакладів

БФ "Центр порятунку життя" за підтримки "Ескулаб" побудує в Києві центр реабілітації TYTANOVI

МОЗ у 2023 р. скоротило кількість закуплених за механізмом ДКД ліків - "Санофі"

В Охтирці відкрили збірно-модульну конструкцію для розміщення бригад швидкої допомоги

Майже 11,2 тис. генераторів встановлено в українських клініках - МОЗ

НСЗУ законтрактувала на проведення хіміотерапії в межах ПМГ 97 медзакладів на 2,41 млрд грн

Медзаклади отримають іще 52 потужні генератори для роботи на випадок відключень електроенергії

На відновлення зруйнованої агресором медичної інфраструктури в Україні потрібно щонайменше $14,2 млрд

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА